Vidi, Fradi: 7-7 győzelem

Régen nyertek ellenük következő ellenfeleik.

Forrás:

A címvédő Ferencváros kisvárdai mérkőzésével kezdődik meg pénteken a labdarúgó OTP Bank liga hetedik fordulója.

A múlt hét végén a válogatott találkozók miatt nem rendeztek bajnoki összecsapásokat, az azt megelőző időszakot pedig itthon is sikeresen zárta le az FTC. A fővárosi csapat azután, hogy kiharcolta a Bajnokok Ligája főtáblájára kerülést, legyőzte az akkor éllovas Puskás Akadémiát, így a MOL Fehérvár mögött - egy ponttal lemaradva - a második helyen áll a tabellán úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.
    
Következő ellenfele, a Kisvárda ellen meglehetősen jó a mérlege, nyolc bajnoki, illetve kupamérkőzésen hétszer nyert és egyszer játszott döntetlent, és csak azt megelőzően, 2017 októberében kapott ki tőle az MK-ban. A Kisvárda a legutóbbi három bajnoki mérkőzését megnyerte, ezzel a negyedik helyen áll.
    
Az éllovas székesfehérvári csapat, amely a szünet előtt magabiztosan győzte le az Újpestet, a javuló formát mutató Budapest Honvéd vendége lesz a forduló vasárnapi zárómérkőzésén. A fővárosiak legutóbb Zalaegerszegen nyertek, és ezzel elmozdultak az utolsó helyről. A Honvéd legutóbb 2017 májusában győzte le a Fehérvárt, azóta három döntetlen - ebből kettő idei - mellett hét Fehérvár-siker született.
    
A harmadik helyezett Puskás Akadémia szombaton a hat mérkőzésen mindössze egy győzelmet begyűjtött MTK Budapestet fogadja.
    
OTP Bank Liga, 7. forduló:
péntek:

Kisvárda-Ferencváros 20.00
    
szombat:
Budafoki MTE-Diósgyőri VTK 14.45
Újpest FC-Mezőkövesd 17.00
Puskás Akadémia-MTK Budapest 19.30
    
vasárnap:
Paksi FC-Zalaegerszeg 14.30
Budapest Honvéd-MOL Fehérvár FC 17.00

Legfrissebb híreink