Vidi: eldőlhetett Szabics sorsa

Sallói a média és a szurkolók szerepéről is beszélt.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár együttese a válogatott szünet után a negyedik helyről folytathatja a szereplését az NB I-ben. A fehérvári gárda eddig nem úgy szerepel, ahogy azt a szurkolók remélték. A gyengébb produkció miatt többen Szabics Imre távozásáról is elkezdtek pusmogni néhány hete. Mostanság úgy tűnik, hogy a Vidi rátért a helyes útra, ezt tükrözi, hogy a legutóbbi két bajnokiját megnyerte.

Sallói István a Kezdőkör című műsorban beszélt a szakmai stáb helyzetéről, Szabics munkáját Juhász Roland és Torghelle Sándor segíti. Sallói megvédte a stábot, kiemelte a trénerek munkamorálját, és a szavaiból úgy tűnik, hogy a fehérváriak Szabicsékkal képzelik el a jövőt. 

"Mindig azt mondom a szurkolóknak, hogy könnyű edzőt váltani. Csak kit hozol a helyére? Mindenki vakarja a fejét, hogy ki az igazán jó edző" - mutatott rá Sallói. 

A sportigazgató azt is kiemelte, hogy Szabics a személyiségéből fakadóan nem igazán szereti a kamerát és nyilatkozni sem igazán szeret. Hozzátette, a kamerán keresztül nem biztos, hogy a valóságot látják az emberek.

Íme a műsor, a beágyazott videónk Sallói álláspontjától indul:

Legfrissebb híreink