Vidi: duplán kerülhet nagyon sokba Pintérék pontszerzése?

Egyre távolabb a bajnoki cím?

Forrás: molfehervarfc.hu

MOL FEHÉRVÁR-MEZŐKÖVESD 0-0

Kisebb meglepetésre gól nélküli döntetlennel, 0-0-val zárult az NB I 19. fordulójának kedd esti meccse. A találkozón főleg a vendégeknek adódtak nagyobb lehetőségeik, Jurina révén többször is közel jártak a vezetéshez, míg a lefújást megelőzően Fiolának volt egy távoli lövése. Pintér Attiláék elérték a céljukat, abszolút helytálltak és pontot szereztek, Márton Gábor együttesének azonban nagyon fájhat és sokba kerülhet a döntetlen, pláne az előző két fordulóban elszenvedett vereség után és a Ferencváros elleni rangadó előtt. Kérdés, a mostani eredmény és a mutatott játék (egy helyzetet sem alakítottak ki a meccsen) után beigazolódhat-e Mártonnal kapcsolatban az információ, amiről már suttogtak az utóbbi napokban...

Vidi: a vezetőedző után az ultrák is sejtelmesen nyilatkoztak - NB1.hu

 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: MARIN JURINA

A mezőkövesdi csatár lábában volt többször is a gól, ám hol Rockov védett, hol centiméterekkel tévedt, hol pedig a védők mentettek a gólvonalról.
 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: 

A 90. percben akadt igazándiból először és utoljára dolga Szappanos kapusnak, Fiola távoli lövését kellett védenie. Összejött - egyben ez volt a fehérváriak egyetlen kaput eltaláló lövése a találkozón.
 

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A MOL Fehérvár a Ferencvároshoz látogat, a Mezőkövesd a Honvédot fogadja.

Rákérdeztek a Vidi edzőjénél, hogy félti-e az állását - NB1.hu

 

JEGYZŐKÖNYV:

MOL Fehérvár FC-Mezőkövesd 0-0

MOL Fehérvár FC: Rockov – Bolla, Rus, Stopira, Fiola, Hangya – Kovács I. (Alef, 83.), Pinto, Dárdai (Houri, 66.) – Petrjak (Szabó L., 83.), Zivzivadze (Funsho, 66.)
Mezőkövesd: Szappanos – Farkas D., Nesterov, Katanec, Vadnai – Karnickij, Besirovic (Meskhi, 92.), Berecz – Chrien (Vajda, 46.), Jurina (Vojtus, 80.), Nagy D. (Vutov, 46.)
 

Tabella a linkre kattintva érhető el. 

FRISSÍTÉS:

Mártonék nem értik, nem kellett Pintér óriási poénja - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink