Vidi-Dinamo Zagreb: szikrázó párharcok - reakciók

Véleményes gólokat szereztek a horvátok.

Forrás: MOL Fehérvár FC

Mint jeleztük, a Dinamo Zagreb 2-1-re győzött a MOL Fehérvár FC ellen a két gárda mai edzőmeccsén. Jöjjenek a találkozóról a vezetőedzői értékelések:

Márton Gábor: "Remek meccset játszottunk a Dinamo Zagrebbel. Nagy iramú találkozó volt, minőségében is jól szolgálta a felkészülésünket. Azt kell mondanom, remekül játszott ma a csapatom. Sok helyzetet sikerült kialakítanunk, korán vezetéshez is jutottunk, ráadásul ellenfelünk nem nagyon tudott lehetőségeket kialakítani. Két véleményes pontrúgásból szereztek két gólt a horvátok, mindent figyelembe véve ez a mai meccs nagyon rendben volt."

Vidi-Dinamo: több tucat néző, piros lap és fordítás - NB1.hu

 

Zoran Mamcs: "Nagyon jó meccset játszottunk a MOL Fehérvár FC ellen. Kemény, férfias küzdelem, szikrázó párharcok jellemezték a találkozót. Az elmúlt tíz napban kemény munkát végeztünk, érezni lehetett, hogy egyáltalán nem vagyunk frissek, ugyanakkor dominálni tudtunk, ami fontos számunkra, hiszen a nemsokára folytatódó horvát bajnokságban is az a célunk, hogy a meccseken mi domináljunk. Elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel."

Legfrissebb híreink