Vidi-Budafok: Nikolics nem titkolja, Csizmadia emlékei

A Fradit is figyelik a fehérváriak?

Forrás: budafokimte.hu

A MOL Fehérvár az előző fordulóban a Paks otthonában 1-0-s vereséget szenvedett, így 7 pontra nőtt a hátránya a Fradival szemben. Az sem mellékes, hogy az éllovas zöld-fehérek egy meccsel kevesebbet játszottak, mint a második helyen álló fehérváriak. Ennek tükrében Márton Gábor tanítványai győzelmi kényszerben fogadják az újonc Budafokot. 

Az ebben az idényben már hat gólt szerző Nikolics abban bízik, hogy magabiztosan fektetik két vállra a budafokiakat.

"Három meccs van még idén, ezeket meg kell nyernünk. A Budafok attól függetlenül, hogy most jutott fel az NB I-be, jó csapatnak számít. Arra készülünk, hogy meg fogjuk szerezni a három pontot, ez a minimum. Ki kell javítani a hibákat, amikkel saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe. Ha bajnokságot akarsz nyerni, nem szabad ilyen könnyű pontokat elveszíteni. Idén még kilenc pontot akarunk szerezni, aztán meglátjuk, mennyire tudjuk megközelíteni a Fradit.

 

Nem titok, hogy most is úgy készülök, hogy jó lenne gólokat lőni. Örülnék, ha a MOL Arénában szerezném a 100. gólomat.

 

Nem szabad, hogy ismét hullámvölgybe kerüljünk. Támadó focit és magabiztos győzelmet várok, de ezért tenni kell" - hangsúlyozta a magyar válogatott futballista.

A Budafok az előző két játéknap során remizett. Csizmadia Csaba számára érdekes lesz a meccs, hiszen játékosként 2006-ban Magyar Kupát nyert a Vidivel.

 

"Játékosként szép sikereket értem el a klubbal, ezek az emlékek a találkozó előtt felelevenednek. Ha lehetnének nézők a stadionban, talán még erősebbek lennének bennem az érzelmek. Ezek azonban egyáltalán nem befolyásolnak, kizárólag a saját és a csapatom feladatára koncentrálok" - nyilatkozta Csizmadia a Budafok hivatalos weboldalának, aki rátért a fehérváriakra is.

 

"Nem szükséges bemutatni, milyen minőséget képviselnek a székesfehérváriak, de ahogy mindig hangsúlyozom, nekünk elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk. Nem feltartott kezekkel lépünk majd pályára a MOL Aréna Sóstóban és ha megvalósítjuk azt a játékot, amit hosszú ideje gyakorolunk, akkor gyarapíthatjuk a pontjaink számát"- hangsúlyozta a tréner.

A MOL Fehérvár-Budafok összecsapás 19.30-kor kezdődik. 

Legfrissebb híreink