Vidi-Budafok: Carrillo vs. Csizmadia - reakciók

Szükséges gól, tapasztalat az NB I-hez.

Forrás: molfehervarfc.hu

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a Vidi 2-1-re legyőzte a Budafokot egy edzőmeccsen. Hamar előnybe került Csizmadia Csaba együttese, ám a második félidőben villámgyorsan fordított a Videoton. Mind a két szakember már a jövőre tekint, Carrillo a Magyar Kupára készül, míg Csizmadia az NB I-re.

Joan Carrillo:

"Komplikált volt a mérkőzés abban a tekintetben, hogy tegnap későn értünk haza a zalaegerszegi meccs után, a pihenésre szánt idő nem volt olyan, mint általában a meccsek előtt szokott. Nem is sikerült jól a kezdés, gyorsan gólt kaptunk, amelynek természetesen nagyon nem örültem, de a csapatnak talán szüksége volt erre a találatra. Jól sikerült reagálni a hátrányra, sikerült korrigálni a dolgokat, összességében jó tapasztalatokkal zárhattuk a Budafok elleni találkozót is. A második félidőben sikerült két gólt szereznünk, emellett pedig kialakítottunk több lehetőséget. Most készülünk tovább a Mezőkövesd elleni kupameccsre! Egy jó csapat ellen játszunk majd, minőségi és erős játékosaik vannak, de olyan eredményt kell elérnünk az első meccsen, amely nagy lépés lehet a döntőhöz vezető úton.” (molfehervarfc.hu)

Csizmadia Csaba:

"Teljesen elégedett vagyok azzal, hogy ennyi kihagyás után ilyen teljesítményt nyújtottak a játékosok. Mindenki beleadott apait, anyait abban az egy félidőben, amit a pályán töltött. Maximálisan betartották a játékosok azt, amit kértünk tőlük. Nekünk ez egy jó teszt volt, a srácok láthatták, mire kell készülni az NB I-ben. Jól beleálltak a meccsbe, gratulálok nekik.”

A Budafok mesterétől a molfehervarfc.hu megkérdezte azt is, hogy mi történt ezen a napon 14 éve:

"Persze! Nagyon mélyen bennem él a döntő napja, rengeteg fehérvári szurkoló volt ott az Üllői úton. Az volt a klub első kupagyőzelme, hatalmas élmény volt részese lenni, csodálatos volt az a nap.” (molfehervarfc.hu)

Legfrissebb híreink