Vidi: a szurkolóknak üzent az Újpest elleni nyerőember

A Fradi előnyéről is beszélt.

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint arról beszámoltunk, a MOL Fehérvár remekül kezdte az NB I-es tavaszt, idegenben 5-0-ra ütötték ki az Újpestet.

A székesfehérváriak nyerőembere (a duplázó Funsho Bamgboye mellett) az a Budu Zivzivadze volt, aki góllal és két gólpasszal hálálta meg Márton Gábor bizalmát. A 26 éves grúz támadó a klub honlapjának értékelt a győzelem után.

"Rendkívül boldog vagyok, de azt hiszem, bátran mondhatom a csapattársaim nevében is, hogy az egész csapat nagyon boldog. Csodálatosan indult a napunk, hiszen rengeteg Vidi-szurkoló jött ki délben a MOL Aréna Sóstóba, amikor elindultunk a csapatbusszal Budapestre. Nagyon hiányoznak a lelátóról a drukkerek, de ez a szurkolásuk az indulásunk pillanatában óriási lökést adott számunkra. Ezt a csodás sikert elsősorban nekik ajánljuk. Örülök annak, hogy sikerült gólt szereznem és kétszer gólpasszt is tudtam adni, szerintem ilyen arányban is megérdemelten nyertünk."

A három pontnak, valamint az éllovas Ferencváros pontvesztésének köszönhetően a Vidi hátránya hét pontra csökkent a tabellán. "Szó se róla, jól kezdődött számunkra ez az év, sikerült csökkentenünk a hátrányunkat az éllovas Ferencvárossal szemben, de azért még így is 7 pont választ el bennünket tőlük, de hiszünk abban, hogy képesek leszünk ledolgozni a hátrányunkat" - mondta Zivzivadze, aki hozzátette: duplán boldog, hisz Magyarországra tudott jönni a felesége és a gyereke is, így vasárnap óta végre újra együtt lehet a családjával.

A fehérváriak szombaton a Honvédot fogadják.

Legfrissebb híreink