Vidi: a sportigazgató kemény kritikája

Kovács Zoltán elmondta, mi volt a legnagyobb probléma.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár idénye nem a tervek szerint alakult. A Fejér megyei együttes a bajnokságban csak a 3. helyen zárt. A Vidi a Magyar Kupa megnyerésével tehette volna szebbé a szezont, ám a döntőben nem bírt az Újpesttel. Kovács Zoltán a molcsapat.hu weboldalnak nem köntörfalazott.

"Nincs ezen mit szépíteni, rendkívül csalódott vagyok. Szakmai és emberi hibák egész sora tette tönkre ezt a szezont, és a végén hiába volt a kezünkben az esély, hogy megmentsük az idényt egy kupagyőzelemmel, még ez sem sikerült.

 

Nem lesz meglepő, amit mondok: a Vidinél senki nem lehet elégedett az idei munkájával, akár a szurkolók, akár a vezetőség, akár saját magunk elvárásait nézem, csalódást okoztunk" - vallotta be a sportigazgató.

 

Azzal kapcsolatban, hogy mi lehetett a gond a csapatnál, Kovács ezt felelte:

"Utólag azt mondom, a legnagyobb gondunk az volt, hogy nem tudtuk pótolni a rutinos játékosokat. Ha egy csapatból olyan futballisták távoznak, mint Juhász Roli, Huszti Szabolcs és Paulo Vinícius, akkor kulcsfontosságú, hogy az öltözőben és a pályán is legyen olyanok, akik vállalják a felelősséget, és előlépnek. Kellenek a vezérek, nélkülük lehetetlen eredményt elérni. Szeretném, ha a csapat belügye maradna, kiktől vártuk volna, hogy átvegyék a szenátorok szerepét a pályán és az öltözőben, de azt mindenki láthatta, hogy nem tudtuk megoldani a feladatot" - hangsúlyozta Kovács Zoltán.
 

Legfrissebb híreink