Vidi: a jubiláló Fiola büszke és boldog - reakció

Nagyon vártak már erre.

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint arról beszámoltunk, megvan a MOL Fehérvár FC első győzelme a bajnokságban idén, miután Nikolics Nemanja duplájával 2-0-ra verték a Gyirmótot.

A lefújás után az a Fiola Attila értékelt a klubhonlapnak, aki egyrészt a Ferencváros elleni találkozó után vitatkozott a szurkolókkal, másrészt a 300. meccsét játszotta az élvonalban.

"Végre megtört a jég, nagyon vártunk már erre a győzelemre. Az első félidőben jól játszottunk, szereztünk két gólt és ezeken kívül is sikerült helyzeteket kialakítanunk, szép támadásokat vezettünk. Mindenképp szerettük volna kapott gól nélkül lehozni a találkozót, ez egy kis görcsösséget szült, illetve az elmúlt hetek után természetesen nagy nyomás volt rajtunk. A második félidei játék így nem volt olyan jó, mint az elsőben mutatott, de a lényeg ma a három pont volt, remélem, hogy ezzel elindulunk felfelé. Nem számolom a mérkőzéseimet, így csak most hallottam, hogy a 300. NB I-es meccsem volt a mai. Ez egy szép szám, főleg, hogy sok sérülés és több műtét is hátráltatott, azt gondolom, ahonnan indultam, büszke lehetek rá, hogy ide eljutottam, de persze remélem, hogy még sok élvonalbeli meccs van előttem. Az pedig külön öröm, hogy győztes bajnokin tudtam elérni ezt a szép számot."

Legfrissebb híreink