Vidi: a Fraditól érkező védő elmondta, mi a gond a játékukkal - reakció

Látott azért pozitívumot is.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár együttese 2-2-es döntetlent játszott a Mezőkövesd otthonában szombat este. Sokáig úgy festett, hogy a fehérváriak nyernek, aztán a 94. percben Jurina 2-2-re módosította az eredményt:

Az összecsapáson Heister szerezte a vendégek második gólját. A Fraditól érkező balhátvéd a molfehervarfc.hu-nak nyilatkozott a találkozó után. A német balhátvéd szerint kicsit okosabb játékkal megnyerhették volna ezt a találkozót:

"Nehéz időszakon megy át a csapat, gondolok itt a sérültekre és azokra, akik pozitív teszt miatt hiányoznak a keretből. Nem ez volt a legjobb meccsünk, én is tudok ennél jobb teljesítményt nyújtani. De azt nem lehet elvitatni, hogy mindenki ment előre és igyekezett minden energiáját mozgósítani a jó eredmény érdekében.

 

A második félidőben jól reagáltunk a hátrányra és sikerült is fordítanunk, ha egy kicsit okosabban játszunk, akkor most miénk a három pont - természetesen fájó az utolsó percben, sőt, szó szerint szinte az utolsó másodpercben gólt kapni.

 

Csapatként harcoltunk nagyot, ilyen hozzáállással kell folytatnunk a szezont. A gólomnak persze örülök, láttam, hogy ott van a terület előttem, annyira pedig bízom magamban, hogy bal lábbal húsz méterről elvállaljam, ha nem támad senki. Emellett azért csak azt a közhelyet tudom elmondani, hogy bárcsak én ne találtam volna be, de győzelemmel térhettünk volna haza Fehérvárra" - nyilatkozta Heister.

A fehérváriak öt meccs alatt kilenc ponttal gazdagodtak, ezzel jelenleg az ötödik helyen állnak a tabellán. 

Legfrissebb híreink