Vidi: 4 millió eurót érő spanyol játékos érkezhet?

Remek szezont produkált.

Forrás: Raków Częstochowa/Facebook

A gol24.pl értesülése szerint Ivi López felkelthette a Vidi érdeklődését. Ez nem lenne meglepő, hiszen a 27 éves spanyol futballista remekelt a 2021/22-es idényben. 

López a lengyel élvonalban szereplő Raków Czestochowa csapatában 44 tétmeccsen jutott szóhoz az előző szezonban, a fellépései során 21 gólt szerzett, emellett 12 gólpasszt is kiosztott. A produkcióját látva nem okozott szenzációt, hogy őt választották a lengyel bajnokság legjobb játékosának az idényben. 

A támadó középpályás értékét a Transfermarkt 4 millió euróra becsüli. López szerződése 2024 nyarán jár le aktuális csapatánál. A gol24.pl szerint a kontraktus tartalmaz egy 1,5 millió eurós kivásárlási záradékot, amit a fehérváriak kifizetnének. A cikkből az is kiderül, hogy a Vidiben egy szezon alatt 600 ezer eurót kereshetne a játékos, aki emellett 100 ezer eurós aláírási díjat is kapna. 

A Raków Czestochowa idén a bajnokságban a második helyen végzett, emellett megnyerte a Lengyel Kupát. López a két érem mellett egyéni díjjal is gazdagodott, hiszen ő lett a lengyel bajnokság gólkirálya. 


 

Legfrissebb híreink