Videóbírót ajánlott a spori figyelmébe a kispesti az edzőmeccsen

Az orosz másodosztály győztesével találkoztak.

Forrás:

BP. HONVÉD–FK ORENBURG (orosz) 1–2 (0–1)
Szentelek (Ausztria).
HONVÉD: Gróf – Heffler (Kovács), Csukovics, Mendy (Temesvári), Kukoc – Nagy G., Bamba (Szendrei), Guttiner (Sambo), Pölöskei (Májer) – Silvio (Lukács), Abraw (Cipf). Vezetőedző: Supka Attila
A Honvéd gólszerzője: Májer
 
Íme, a kispestiek beszámolója
 
Az ausztriai Szentelek adott otthont csapatunk harmadik felkészülési mérkőzésének, amelyet az orosz Orenburg ellen vívott a Honvéd. Az első félóra javarészt mezőnyjátékkal telt, a kapuk alig forogtak veszélyben. Így aztán a semmiből jött az oroszok vezető találata, miután a 32. percben Majlarov nyolc méterről fejelt Gróf Dávid kapujába – kis túlzással a kapott gól volt az első félidő egyetlen érdemi történése.
 

A szünetben hármat cserélt Supka Attila, valamivel mozgalmasabb is lett a találkozó, gólt viszont újra a rivális szerzett, még ha furcsa és sportszerűtlen körülmények között is esett a találat. Az 58. percben a kapunktól nyolc méterre letaglózták Cukovicot, majd rajta átlépve és a segítségére siető Gróf Dávid mellett a kapuba lőtte a labdát az ellenfél.
 
A második gól után érkezett Májer Milán és Cipf Dominik is, az utolsó húsz perc pedig Honvéd-fölényt hozott. Előbb két beadás után alakult ki veszélyes szituáció, aztán a 81. percben Lukács Dániel passzából Májer Milán lőtt tíz méterről a léc alá, így góllal ünnepelhette a születésnapját. A 88. percben akadt meg egy tizenegyesgyanús helyzet az Orenburg tizenhatosán belül, a játékvezető azonban továbbot intett, Lukács Dániel meg hiába formázott képernyőt a kezével, itt nem működött a videóbíró.

Legfrissebb híreink