Veszélyben Pontes állása? Visszaülhet a klubikon a kispadra

Debrecen – Vízválasztó lesz a DVTK elleni mérkőzés.

Forrás: dvsc.hu

 

Az ősszel gyengélkedő DVSC a tavaszi szezont sem éppen villámrajttal kezdte, pedig a vezetőség jócskán tett a keret megerősítéséért. Az igazsághoz persze hozzá tartozik, hogy a Loki sorsolása korántsem könnyű, hiszen a tavalyi bajnok Ferencváros, majd a jelenlegi listavezető Honvéd ellen lépett pályára első két tavaszi mérkőzésén. Leonel Pontes csapata jelenpillanatban a 11. kieső helyen tanyázik, hétvégén az azonos pontszámmal rendelkező DVTK lesz a DVSC ellenfele a Nagyerdei Stadionban.

 

„Tudjuk, hogy nehéz helyzetben van a csapat – mondta Róka Géza, a Debrecen klubigazgatója a Nemzeti Sportnak. – Bízunk a szakmai stábban, és reménykedünk benne, hogy a Diósgyőr elleni hétvégi bajnokin eredményes taktikát dolgoz ki. Kétségtelen, fontos kilencven perc elé nézünk, a DVTK ellen muszáj győznünk.”

 

Pontes megvédte a cseréjét, amit a Nemzeti Sport a szemére vetett - NB1.hu

A Nemzeti Sport információja szerint, ha a soron következő két hazai meccsen – DVTK majd Paks – nem szerez hat pontot a Loki, akkor könnyen lehet, hogy a vezetőség megválik a portugál trénertől.

 

Ha így történne, könnyen lehet, hogy ismét Herczeg András kapná meg a bizalmat. Az őszi szezonban Kondás Elemér menesztése után két mérkőzésre már újra leült a Loki kispadjára, be is húzta a Mezőkövesd és a Gyirmót elleni meccset.

 

Legfrissebb híreink