Vereség után: elgondolkodtató nyilatkozatot adott a Fradi mestere

Készülnek a szezonrajtra a zöld-fehérek.

Forrás:

A Ferencváros bicskája beletört a brazil Red Bull Bragantino csapatába, a dél-amerikaiak 2-1-es győzelmet arattak a felkészülési mérkőzésen. A Fradi szépítő találatát a második félidő elején Szihnjevics szerezte. A mérkőzés góljait itt tekinthetik meg. 
 

Javított a Vidi: beszámoló a szerdai edzőmeccsekről-folyamatosan frissül - NB1.hu

 

A zöld-fehérek vezetőedzője, Szerhij Rebrov az eredmény ellenére nem volt csalódott. Az ukrán szakember szerint az a legfontosabb, hogy összeálljon a Ferencváros játéka a tétmeccsekre. Hozzátette, remek mérkőzést játszottak egy kemény rivális ellen.
 
"Kiváló mérkőzést játszottunk egy erős ellenféllel szemben. Az első pillanatban elmondtam a játékosoknak, hogy nem az eredmény számít, különböző stílusú ellenfelekkel találkozunk a felkészülési mérkőzéseken, kemény edzések vannak mögöttünk, az a legfontosabb, hogy összeálljon a játékunk, és minimalizáljuk a hibáinkat. A mai meccsen a kezdőcsapat hatvan percet játszott, holnap is ugyanígy lesz, fontos, hogy mindenki megkapja a megfelelő terhelést, hogy készen álljunk a szezonrajtra" - fogalmazott Rebrov.
 
 

Legfrissebb híreink