Vereség a Fraditól: a Vidi hátralévő céljai - reakció

Márton Gábort kérdeztük.

Forrás: molfehervarfc.hu

Vasárnap este a MOL Fehérvár 2-0-s vereséget szenvedett a Ferencváros otthonában, így a zöld-fehér együttes nagyot lépett a címvédés felé. A listavezető Uzuni góljával szerezte meg a vezetést a 11. percben, majd a végeredményt Tokmac állította be a második félidőben. A fehérváriak egyébként 10 emberrel zárták a szakmai csúcsrangadót, mivel Rus Adrián a 69. percben megkapta a második sárgáját.

Fradi-Vidi: és a most vagy soha érzés? - NB1.hu

 

A találkozó után Márton Gábor arról beszélt, hogy a nem a terveik szerint alakult az összecsapás. A bekapott gól után megpróbálta összeszedni magát a Vidi, ami hellyel-közzel sikerült, hiszen helyzeteket is kidolgozott. 2-0 után a Fradi kézben tartotta a meccset. 

Márton elismerte, Rebrov erre számított - vasárnapi reakciók - NB1.hu

 

A fehérváriak jelenleg a harmadik helyen állnak, az éllovas Fradi fórja 16 pont. Az nb1.hu megkérdezte Márton Gábort, hogy milyen céljaik vannak a bajnokságban az elbukott rangadó után. 

"A Fradinak tetemes előnye van. Nyilván nekünk mostantól a második helyre kell hajtani. Fel kell állnunk, nincs mese. A játék az elmúlt hetekhez képest javult, bár ezúttal vereség lett a vége. Most van egy gödör, de dolgozunk tovább. Jön a kupameccs, így sok időnk nincs a siránkozásra" - mutatott rá Márton. A Fejér megyeiek a Magyar Kupában a Vasassal találkoznak szerdán.

A fehérváriak egyébként ugyanannyi pontot (33-at) gyűjtöttek eddig, mint a második helyen álló Puskás Akadémia.

Fradi-Vidi: cél a Bajnokok Ligája - reakció - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink