Véget ért a háromszoros magyar válogatott játékos házassága?

Hűtlenség állhat a háttérben.

Forrás: molfehervarfc.hu

Futács Márkó kilenc éve alkot egy párt kedvesével, az esküvőt pedig három évvel ezelőtt tartották meg. Ám a jelek szerint a házasság zátonyra futott, vagyis ez derül ki Futács Gitta posztjából, amit az Instagramra tett ki. Íme a bejegyzés:

"Hol is kezdjem. Külön folytatjuk... Mindig tudtam, hogy aki keres az talál. Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden. Vagyis azt hittem… Nem tudom, hogy a mai romlott világban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna és az a diszkréció. Nincsen bennem düh, sem harag, hangos szavak sem voltak. Csalódottság és fájdalom van, mert valamit megpróbáltunk és viszonylag gyorsan kudarcot vallottunk. Nem bánok semmit, mert nekem ez egy csodálatos és tökéletes 9 év volt. Az én lelkiismeretem tiszta."

Futács Márkónak és Futács Gittának két kislánya van - mutat rá a Blikk.

Érdekesség, hogy a futballista valószínűleg új csapatban folytatja a pályafutását, hiszen a MOL Fehérvár második keretéhez került. A 30 éves Futács a magyar válogatottban három mérkőzésen lépett pályára, az előző idényben kilenc gólt szerzett az NB I-ben. 

Legfrissebb híreink