Véber György betartatta az ígéretét a csapatával

A mesterhármas rengeteget segített.

Forrás:

Tudott volt Újpesten az utolsó forduló előtt, ha Véber György csapata győz Debrecenben, akkor a lila-fehérek U19-es csapata jövőre is a legmagasabb osztályban folytathatja a szereplését, mivel a 8. helyen zár.

Az Újpest honlapjának a jelzése szerint az  összecsapás előtt Véber György úgy nyilatkozott, hogy „megpróbáljuk minél hamarabb a magunk javára fordítani a meccset”. 

És Véber csapata így is tett, mert már a kezdő sípszótól a győzelemre játszott, amit el is ért, Laczik mesterhármasának is köszönhetően.

A lefújás után Véber György így értékelte a látottakat:

„Gyakorlatilag az egész mérkőzést kézben tartottuk. Az első félidő után ugyan előnnyel mentünk a szünetre, már ott le lehetett volna ezt rendezni. Kicsit több volt a technikai hiba, talán ez lehetett az oka, hogy az első 45 percben nem tudtuk még eldönteni a találkozót. De a második játékrészt nagyon profin hozták le a gyerekek, feljavult a játék, szép támadások, szép gólok, és csak a hosszabbításban kapituláltunk, amikor már szinte ünnepeltünk. A tétnek megfelelően játszott a csapat, az elején egy kicsit idegesen, de megnyugodtak és realizáltuk a különbséget. Nagyon nagy dolog amit elértünk, gratulálok a srácoknak!”

MLSZ Országos U19 Kiemelt csoport 11. forduló
DVSC – Újpest FC 1-3
Gólszerzők:
Sustyák Bálint 89’, illetve Laczik Levente 37’, 54’, 85’

Újpest: Mátyus János – Horváth Balázs – Qasim Amir (Belaschan Dávid 70’) – Nagy Roland (Horváth Dániel 70’) – Rideg Bálint (Medve Valentin 86’) – Laczik Levente (Kálmán Valentin 86’) – Geiger Bálint – Hajdi Péter – Tamási Domonkos (Szabó Norbert 79’) – Simon Balázs – Szabó Ádám

Legfrissebb híreink