Vastapssal köszöntötték Gera Zoltánt Angliában

London - Az Atlético Madrid ellen döntőzhetett.

Forrás:

Gera Zoltán három nagyszerű szezont töltött a Fulhamnél, amely klub a keddi bajnokija előtt legendaként köszöntötte a Craven Cottage-ra kilátogatott 97-szeres magyar válogatott labdarúgót. Kilencvenhétszeres válogatott középpályásunknak vélhetően nagyon tetszett a találkozó, mert a Fulham 4–1-re győzött az Ipswich Town ellen.
 
Gera 2008 és 2011 között játszott a Fulhamnél, amely klubbal a 2009/10-es idényben Európa Liga-döntőbe jutott – a finálét végül 2–1-re az Atlético Madrid nyerte. A Ferencváros középpályása január 2-án élőben nézte meg a Fulham hazai bajnokiját, a mérkőzés előtt pedig nem kis megtiszteltetés érte Gerát. Vastaps közepette üdvözölték a Craven Cottage-on.
 
A jelenetet meg is örökítették, a klub pedig a következőket írta az Instagramon közzétett kép alá: „Csodálatos volt viszontlátni téged, Zolly! Reméljük, élvezted a mérkőzést!”
 
Kilencvenhétszeres válogatott középpályásunknak vélhetően nagyon tetszett a találkozó, mert a Fulham 4–1-re győzött az Ipswich Town ellen.
 
Gera 2008 és 2011 között játszott a Fulhamnél, amely klubbal a 2009/10-es idényben Európa Liga-döntőbe jutott – a finálét végül 2–1-re az Atlético Madrid nyerte.
 

Megvan, melyik NB I-es csapat vinné a DVTK tehetségét - NB1.hu

Ez az NB I-es csapat vinné a DVTK tehetségét

Legfrissebb híreink