Vaskó "érkezése" több angyalföldi játékos sorsa miatt lehet érdekes

Budapest – Híreink szerint több békéscsabait” is megnéztek Angyalföldön.

Forrás:

Az utolsó meccsen harcolta ki a Vasas bennmaradást az előző szezonban, így evidens, hogy a gárda erősítésre szorul. Az nb1.hu információi szerint az egyik kiszemelt Vaskó Tamás, aki parádésan futballozott Békéscsabán, voltak mérkőzések, amikor simán válogatottbeli teljesítménnyel rukkolt elő.

 

Honlapunk úgy tudja, a viharsarkiak közül Angyalföldön gondolkodtak még Laczkó Zsolt és Calvente leigazolásán is, ám mindkét futballistát több klub hívja, olyanok is, amelyek a Vasasnál kedvezőbb anyagi- és szakmai lehetőségeket tudnak kínálni.

 

De visszatérve Vaskó Tamásra. Vaskó ugye középső védő, ezen a poszton Debreceni András és Korcsmár Zsolt is jó teljesítményt nyújtott. Korcsmár tud eggyel előrébb is játszani, arról nem beszélve, válogatott kerettag, így nagyon jó üzleti lehetőség is. A Vasastól Vida Máté is tagja Bernd Storck keretének, akit a bajnokság élcsapatai is figyelnek, fiatal is, így remek lehetőséget látnak benne többen is.

 

Ha az egyikük esetleg távozna, akkor is jót tenne Vaskó szerződtetése, ha meg nem lesz távozó, akkor meg nő a versenyszellem.

Legfrissebb híreink