Vaskó álma: Európa Liga-döntő a Vasassal

Budapest – Az eddigi átigazolásokról is megkérdezték.

Forrás:

Hétfőn derül ki, hogy melyik csapatot kapja a Vasas az Európa Liga-selejtezők első fordulójában. Az NB I bronzérmese akár a skót Rangerst vagy a lengyel Lech Poznant is kaphatja, Vaskó Tamás ezzel együtt igencsak optimista.

 

"Szeretnénk minél tovább eljutni, akár a döntőbe is, mindenkinek ez a célja, aki elindul az Európa Ligában" - nyilatkozta a Digi Sport híradójának a 12-szeres válogatott hátvéd.

 

DIGI Sport 24

Május végén még a kupadöntőben volt érdekelt a Vasas labdarúgócsapata, június végén pedig már Európa Liga-selejtező vár a magyar bajnoki bronzérmesre. A DIGI Sport 24-nek a Remili Mohamed és Vaskó...

Korcsmár Zsolt távozása problémát jelentett a csapat számára, de nem sokáig. Csütörtökön Vít Benes érkezését jelentette be a klub, ám a cseh védő még nem edz a csapattal.

 

"Sok mindent nem hallottam róla. Remélhetőleg erősítése lesz a csapatnak, majd meglátjuk, szívesen fogadjuk, az biztos" - mondta a Sport 24-nek a Vasas csapatkapitánya, Remili Mohamed.

 

Benes tehát csapatkapitányi garanciát kapott a szívélyes fogadtatásra, ami még felhőtlenebb lenne, ha a jelenleg sérült Berecz Zsombor maradna a Vasasnál – a Hertha, a Genoa és a Ferencváros állítólagos érdeklődése ellenére is.

 

„A tavalyi év után nem kell sok motivációt adni a játékosoknak, főleg, hogy most az Európa Ligában is indulunk. A motivációval szerintem idén biztosan nem lesz gond” – tette hozzá Remili.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Magyarország - Féltucatnyi játékost küldenek el egy csapattól. Holman elmegy? Péntek 10.18: Herczeg András tervei A Loki vezetőedzője a Debrecen Televízió Köz-Ügy című műsorában elmondta, Danilovics helyett mindenképpen szerződtetni kell egy kapust, Osváth Attila (visszatért a Vasashoz, Angyalföldön kezdett) hiánya miatt jobb oldali védőt is igazolni kell, ráadásul ha Holman Dávid (Puskás Akadémia hívja) és Dusan Brkovics (a Vasas hívja) is elmegy, őket is pótolni kell.

Legfrissebb híreink