Vasas-FTC: kiemelt lehet a biztonsági kockázat, indul a jegyértékesítés

Megvan, meddig lehet engedélyezni a szurkolói drapériákat.

Forrás:

A 2021/22-es MOL Magyar Kupa 5. fordulójában a Ferencvárosi TC együttesét fogadjuk az Illovszky Rudolf Stadionban. A névre szóló online jegyértékesítés megkezdődött, az interneten vásárolt belépők ára kedvezőbb, így érdemes elővételben megváltani a jegyeket. Tájékoztatjuk hazai szurkolóinkat, hogy a jegyvásárláshoz esetükben nem, azonban a vendégdrukkereknek szurkolói kártya szükséges!

2022. február 9-én, szerdán este 20 órakor a MOL Magyar Kupa 5. fordulójában a Ferencvárosi TC együttesét fogadjuk az Illovszky Rudolf Stadionban. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy elkezdődött az online, névre szóló jegyértékesítés a Magyar Labdarúgó Szövetség felületén:

VASAS FC - FERENCVÁROSI TC

Várhatóan a találkozó kiemelt biztonsági kockázatú esemény lesz, ezért a sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó labdarúgó-mérkőzések során a kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzéseken a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani. Klubunk a névre szóló jegyértékesítést elindította, mely során a nevet, születési helyet és születési időt kell kötelezően megadni. Tájékoztatjuk hazai szurkolóinkat, hogy a jegyvásárláshoz esetükben nem, azonban a vendégdrukkereknek szurkolói kártya szükséges! Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a sportesemények látogatása továbbra is érvényes védettségi igazolványhoz kötött!

Szurkolóink online vásárlás esetén a https://meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a kijelölt jegyirodákban is megválthatják jegyeiket. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük drukkereinket, hogy a megvásárolt jegyeiket nyomtassák ki, a kinyomtatott jegyeiket pedig hozzák magukkal a mérkőzésre. (A mérkőzésre való belépés feltétele a kinyomtatott jegyek bemutatása!)

A gyermekeknek szóló kedvezményes jegyeket internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatják, abban az esetben, ha a vásárlás alkalmával legalább egy felnőttjegyet is vesznek hozzá. 

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

Szeretnénk felhívni drukkereink figyelmét, hogy online jegyértékesítés esetén - a belépők helyszíni megvásárlásánál - idén is kedvezőbb áron juthatnak hozzá a jegyekhez, illetve az előre megváltott belépőkkel a pénztáraknál esetleges várakozás is elkerülhető.

A korábban megvásárolt bérletek csak abban az esetben használhatóak, amennyiben annak tulajdonosa rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy minden bérlet névre szóló, ezért át nem ruházható!

Az Illovszky-stadion szektorbeosztása:

Mozgáskorlátozott szurkolóink az A1 és VIP lelátókról tekinthetik meg a mérkőzést.

Az Illovszky Rudolf Stadion családbarát A2 szektorához gyermekmegőrző tartozik, melyet kisgyermekekkel érkező szurkolóink térítésmentesen vehetnek igénybe.

Amennyiben a jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen a mérkőzés kezdése előtt két órával nyitnak a jegypénztárak. Az Illovszky-stadion jegypénztáraiban készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

Kapunyitás hazai és vendégszurkolók részére két órával a mérkőzés kezdete előtt. 

A D1-D2-D3-D4 vendégszektorokba a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a kijelölt jegyirodákban lehet jegyet vásárolni. 

Vendégszurkolók számára – helyszíni vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
Felnőtt: 1500Ft
Diák/nyugdíjas: 1500Ft
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Vendégszurkolók számára – online vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
Felnőtt: 1000Ft
Diák/nyugdíjas: 1000Ft
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Kérjük vendégszurkolóinkat, hogy a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében jegyeiket elővételben vásárolják meg!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy kizárólag abban az esetben vásárolják meg jegyeiket, amennyiben érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, ennek hiányában a belépés nem engedélyezhető, a megvásárolt jegy vissza nem váltható!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Hazai szurkolóinkat és a vendégdrukkereket arra kérjük, hogy 2022.02.02-án, szerdán 12:00 óráig az info@vasasfc.hu oldalra küldjék el a mérkőzésre behozni kívánt molinók és drapériák fotóit, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják azokat!

TOVÁBBI RÉSZLETEK:

Megkezdődött az FTC elleni kupameccs jegyértékesítése - VASAS FC

2022. február 9-én, szerdán este 20 órakor a MOL Magyar Kupa 5. fordulójában a Ferencvárosi TC együttesét fogadjuk az Illovszky Rudolf Stadionban. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy elkezdődött az online, névre szóló jegyértékesítés a Magyar Labdarúgó Szövetség felületén: Várhatóan a találkozó kiemelt biztonsági kockázatú esemény lesz, ezért a sportról szóló 2004. évi I.

Legfrissebb híreink