Varga Roland vagányabb volt az edzőjénél, aki a válogatottban látná – reakció, szavazás

Szerhij Rebrov nem biztos, hogy örül a szavainak.

Forrás: MTK

Hét bajnokin lépett eddig pályára az MTK-ban Varga Roland, aki a télen az FTC-től érkezett a kék-fehérekhez. Ezeken a mérkőzéseken 5 gólt szerzett és adott 4 gólpasszt is, ami egészen kiváló teljesítmény. Szombat este a volt csapata elleni 2-2 alkalmával is adott gólpasszt és értékesített egy 11-est is, így nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a csapata pontot szerzett.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője egyébként arról is beszélt, hogy nem túl szerencsés a zöld-fehérek számára, hogy tetemes előnnyel vezetik a bajnokságot, mert arra utalt, hogy a hozzáállás nem mindig megfelelő a csapata néhány tagjának a részéről.

Éppen ezért nem biztos, hogy az ukrán szakember örül annak, hogy Varga a lefújás után az M4 Sport kamerái előtt gratulált a Ferencvárosnak a bajnoki címéhez...

Michael Boris, a kék-fehérek vezetőedzője is megemlítette Vargát, akiről elmondta, nagyon szeretnék, ha helyet kapna Marco Rossi keretében az Európa-bajnokságon. Egyébként, miközben nyilatkozott a támadó, a vezetőedző véletlenül nekiment Vargának, akitől magyarul kért elnézést.

Meg kell jegyeznünk, Boris jól halad a magyar nyelv tanulásával, érti, amit mondanak neki, nagyon sok szót is tud, de mint azt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, nehéz a nyelvünk, ezért a mondatok megformálásával még akadnak gondjai.

Erre a kijelentésére válaszul jegyezte meg a Nemzeti Sport munkatársa, hogy nagyon sok magyarnak is adódnak gondjai a magyar mondatok megalkotásával...

Varga egyébként őszintén elmondta, hogy katasztrofálisan kezdték az mérkőzést, a szünetben rendet kellett tenniük, fordulás után viszont jó ütemben szerezték a góljaikat. A további célkitűzéseikkel kapcsolatban elmondta, mindent megtesznek azért, hogy odaérjenek a dobogóra.

Boris viszont arról beszélt a sajtótájékoztatón, továbbra is a biztos bennmaradáshoz szükséges 45 pont megszerzése a cél, ha megszerzik a pontokat, akkor kezdenek azzal foglalkozni, hogy mennyire végezhetnek elől a tabellán.

Egyébként, ha az FTC valóban bajnok lesz, az MTK meg dobogós, akkor Varga Roland, az MTK-tól az FTC-hez távozott Gera Dániellel és Katona Mátéval együtt a 2020/2021-es bajnoki évad akár legeredményesebb játékosa is lehet, mert fél évet voltak/lesznek mindkét klub alkalmazottjai.

Dibusz Dénes vs. Varga Roland - reakció - NB1.hu

 

Varga viszont megelőzheti Gerát és Katonát, mert az MTK még áll a Magyar Kupában, az FTC meg már nem...

Persze ehhez a MOL Fehérvár FC játékosainak is lehet egy-két szavuk, akik még lehetnek másodikok a bajnokságban és megnyerhetik a Magyar Kupát...

Legfrissebb híreink