Varga Roland debütált - reakció

Méghozzá nem akármilyen meccsen.

Forrás: Facebook/Sepsi OSK

A román élvonal 12. fordulójában, vasárnap a Sepsi OSK 2-1-re nyert a nagyszebeni FC Hermannstadt otthonában.

A sepsiszentgyörgyiek egészen a 75. percig 1-0-s hátrányban voltak, ám ekkor Ciobotariu egyenlített, majd a 86. percben Safranko megszerezte a győztes gólt. 

A csapatban debütált a nemrégiben igazolt Varga Roland is, aki az 56. percben lépett pályára, így a fordítást közvetlen közelről élhette át. A 32 éves, 24-szeres magyar válogatott játékos a csereként beállt csapattársaival együtt dicséretet kapott Cristiano Bergodi vezetőedzőtől:

"Gratulálok a fiúknak, remekül alkalmazkodtak a gyalázatos gyepszőnyeghez. Az első félidőben a játékunkból hiányzott a döntő passz, aztán gólt kaptunk. Gyorsan változtattunk a taktikán, a cserék jól szálltak be a meccsbe. Azt hiszem, ez döntött a javunkra, a hosszú kispadunk, a nagyon jó játékoskeretünk. Mindig mondom a fiúknak, álljanak készen, manapság öt cserével a fél csapatot lecseréled. Nehéz sorozat vár ránk, a Farul, a CFR, az FCSB, Craiova és Argeș ellen, ezért is fontos, hogy ma nyertünk, megérdemeltük a győzelmet" - idézte az olasz tréner szavait a hirmondo.ro.

A Sepsi a következő fordulóban a Farul Constantát fogadja.

Legfrissebb híreink