Várda-Vidi: az egyik legjobb védelem és a legjobb csatársor csatája

Az egyik mutató baj lehet Supkáéknak ma is.

Forrás: Kisvárda FC

Rangadóval kezdett a Kisvárda az előző körben, Supka Attila vezetőedző csapata a Pintér Attila fémjelezte Mezőkövesdet fogadta, a nagy taktikai csatát hozó mérkőzésen 0-0 lett a végeredmény. 

Azt nem állíthatnánk, hogy az ősszel a várakozáson felül teljesítő Kisvárdára ma 17.45-től könnyebb feladat várna, mert a várdaiak az ellen a MOL Fehérvár FC ellen pótolnak, mely gárda a második bajnokságban, 2021-et meg úgy kezdte, hogy nagyon simán, 5-0-ra verte az Újpestet a Szuszában.

Pótol a Fradi és a Vidi: íme, a meccsek bírói - NB1.hu

 

A kisvárdaiak közül Supka Attila vezetőedző és a legutóbbi meccsen alkalmi csapatkapitány Dombó Dávid is abban bízik, hogy az összecsapás más képet fest, mint a két csapat legutóbbi találkozása alkalmával.

Márton Gábor, a fehérváriak mestere így várja a mérkőzést:

„Jól sikerült a tavaszi szezon rajtja, az Újpest elleni idegenbeli mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült. Most ismét idegenben lépünk pályára, ezúttal Kisvárdára látogatunk. Nem volt sok időnk a regenerálódásra, négy nap alatt ez lesz a második mérkőzésünk. Ahhoz, hogy ismét eredményes játékot tudjunk bemutatni az kell, hogy nyugodtan, magabiztosan, emellett erőteljesen és ellentmondást nem tűrően uraljuk a pályán történő eseményeket. Egységes csapatként kell futballoznunk, bízom benne, hogy ezzel nem lesz probléma. A Kisvárda statisztikái szerint 16 mérkőzésen csupán 18 gólt kaptak, csak eggyel többször kapituláltak nálunk, vagyis a védelmük rendben van. Gyors támadásokra, pontos passzokra és tökéletes befejezésekre lesz szükségünk ahhoz, hogy legyőzzük őket."

A legkevesebb gólt eddig, mindössze 9-et az FTC kapott eddig a bajnokságban, utána jön a Vidi (17) és a Kisvárda (18) a sorban.

A legtöbb gólt eddig a Vidi szerezte (40), utána az FTC (32), a Kisvárda eddig 17-szer volt eredményes, ennél kevesebbet csak a Mezőkövesd (16) szerzett.

Legfrissebb híreink