Várda-Kövesd: újra - GÓLOK TÖRTÉNETE

Semleges végeredmény.

Forrás: Mezőkövesd/Facebook

KISVÁRDA-MEZŐKÖVESD 1-1

321 perc után tudott újra bajnoki mérkőzésen gólt szerezni a Mezőkövesd, ez viszont most csak egy döntetlenre volt elég a Kisvárda ellen. A hazai csapat nagyon belekezdett a meccsbe, amelynek 22. perc alatt lett meg az eredménye. Viszont sérülések tizedelték a hazai csapatot, Bumbát és Gosztonyit is le kellett cserélni az első félidőben. Még a félidő vége előtt egyenlíteni tudott a Mezőkövesd, az újraindulás után ezzel első gólját és első pontját szerezte meg Kuttor Attila csapata. A második játékrészben mind a két fél nagyon közel volt a mérkőzés eldöntéséhez, ám ez nem sikerült egyik csapatnak sem.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: NAGY DÁNIEL

Az első félidő hosszabbításának az utolsó percében egyenlíteni tudott a Mezőkövesd, Nagy Dániel révén. Ezzel a találattal egyrészt pontot mentett a csapatának, valamint meg tudta törni a Kisvárda lendületét a szünet előtt. A Mezőkövesd 321 perc után szerzett újra gólt az NB I-ben.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: LUCAS KAPUFÁJA

A 75. percben centikre volt a vezetés megszerzésétől a Kisvárda. Lucas a 16-oson kívülről lőtt egy hatalmas kapufát, a bal felső saroktól néhány centire találta el a keresztlécet.

A GÓLOK TÖRTÉNETE

22. perc: Gosztonyi jobb oldalról ívelt középre, Viana az ötösről vetődik előre és a kapu jobb oldalába fejelt. Rjabenko még beleért a labdába, de hárítani nem tudott. 1-0!

 

Security Check Required

(null)

 

45+3. perc: Kettő a kettő ellen vezethette a labdát a kapura a vendégcsapat, majd Jurina ugratta ki Nagy Dánielt és Enét becsapva, 14 méterről a jobb alsóbba lőtte a labdát. 1-1!

 

Security Check Required

(null)

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT

A következő fordulóban egy nagyon nehéz feladat vár a Kisvárdára, hiszen a listavezető Ferencváros vendége lesz. A Mezőkövesdnek sem lesz könnyű dolga, hiszen a Honvédot fogadja hazai pályán, amely csapattól kikapott a Magyar Kupa döntőjében.

JEGYZŐKÖNYV

Kisvárda – Mezőkövesd 1-1

Kisvárda, 832 néző, v.: Bogár

Kisvárda Master Good: Dombó - Melnyik, Ene, Rubus, Protic - Lucas, Karaszjuk - Viana, Cukalasz (Jelena, 87.), Bumba (Kovácsréti, 17.) - Gosztonyi (Sassa, 38.)
Mezőkövesd Zsóry FC: Riabenko - Farkas D., Neszterov (Eperjesi, a szünetben), Karnickij, Silye - Pekár (Cseri, 78.), Nagy D., Meszhi (Besirovic, 54.), Vajda S. - Takács T. (Dragóner, 78.), Jurina (Zivzivadze, 74.)
gólszerzők: Viana (22.), illetve Nagy D. (45+3.)
piros lap: Kovácsréti (85.)

REAKCIÓK:

 

Várda-Kövesd: mielőbbi gyógyulást - REAKCIÓK - NB1.hu

 

 

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink