Varázslatos lett a Bozsik búcsúztatása – videó

Hemingway meghatódott! És Détári? És a folytatás?

Forrás: Kispest-Honvéd Futball Club/Facebook

Mint ismeretes, tegnap volt a Bozsik József Stadion búcsúztatása. A remek programok mellett az esemény fő attrakciója a legendák mérkőzése volt. Mint már többször jeleztük, voltak nézeteltérések a felek között a szervezés során, amit bizonyít, hogy például a Honvéd legnagyobb élő ikonja, Détári Lajos például nem ment el játszani, akik viszont ott voltak, remekül érezték magukat, legyen szó régi vagy mostani játékosról, vezetőről, edzőről, szurkolóról.
 

Ahogyan előre jeleztük, a mérkőzést George F. Hemingway, a kispestiek tulajdonosa vezette, akinek Nagy Gergő, Gazdag Dániel és Baráth Botond is segítségére volt, az utóbbi görögtüzet is begyújtott, akárcsak a szurkolók, akik látványos pirotechnikai bemutatóval búcsúztak az ikonikus létesítménytől. 
 

Áldott búcsú a Bozsik József Stadiontól - NB1.hu

Áldott búcsú a Bozsik József Stadiontól

A folytatásban a Honvéd az állam tulajdonában lévő, a Bozsiktól nem messze lévő utánpótlás-központba költözik, az a létesítmény lesz a központi székhely, az összes csapat és a teljes apparátus is átteszi oda székhelyét. A szintén állami tulajdonba került Bozsikban a Honvéd a mérkőzéseit rendezi majd (bérli majd a stadiont az államtól - lehet csak meccsekre is megállapodást kötni -, de lehet akár teljes fenntartó/üzemeltető is a klub), arról egyelőre nincs szó, hogy a létesítmény neve megváltozna, mint a Groupama Aréna esetében.

Legfrissebb híreink