Van der Vaart fizetése gondot okozhat a Fradinak

Budapest – A holland leigazolása csak álom marad a zöld-fehér csapatnak?

Forrás:

Mint arról beszámoltunk, nem mindennapi dobásra készül a Ferencváros, amely szívesen látná soraiban a Real Madrid korábbi alapemberét, a Real Betisnél kevés játéklehetőséghez jutó holland válogatott Rafael van der Vaartot.

 

Az nso.hu Spanyolországból származó információja szerint Thomas Doll valóban felvette a kapcsolatot Van der Vaarttal. A holland évi 1.2 millió eurót keres a Real Betisnél, és ahhoz, hogy hajlandó legyen a spanyolországi zöld-fehér mezét magyarországira cserélni, az kellene, hogy a fizetését ne csökkentsék Budapesten.

 

A Ferencváros ezt az összeget azonban nem tudja biztosítani a középpályásnak, annyit pedig nem tud engedni igényeiből a korábbi Real Madrid-játékos, hogy azt az FTC ki tudja fizetni. Van der Vaart szerződtetése így minden bizonnyal álom marad.

 

Ha az FTC szeretné szerződtetni a Betisnél mellőzött játékost, ki kell vásárolnia szerződéséből – mivel megállapodása a jövő nyárig köti a spanyol együtteshez –, de úgy tűnik, emellett a fizetése sem lenne megoldható kérdés a Fradi számára.

Legfrissebb híreink