Változott a Vidi programja, a Honvéd és a Puskás Akadémia is megérkezett

Hivatalos bejelentések.

Forrás: honvedfc.hu

MOL FEHÉRVÁR FC

"Ahogy arról korábban már beszámoltunk, három nemzetközi edzőmeccs vár csapatunkra az ausztriai edzőtáborban. Az első edzőmeccset a Fenerbahce A.S. ellen játsszuk Grazban, a Merkur Arénában. A találkozó időpontja eredetileg 2022. július 6-a, 18:30 volt, ez azonban módosult, egy nappal korábban, július 5-én, kedden este mérkőzünk meg a török sztárcsapattal.

A találkozó nyilvános, a szurkolói információkkal kapcsolatban a mérkőzés szervezőjének válaszára várunk, amint ez megérkezik, frissítjük cikkünket."


HONVÉD

"Vasárnap délelőtt még Kispesten edzett a Budapest Honvéd, majd az ebédet követően buszra szállt Tam Courts együttese, s mintegy négyórás utazást követően megérkezett Alsómarácra, ahol a következő két hétben készül majd a társaság. Együttesünkre hétfőn két edzés vár, szerdán pedig következik az első nyári felkészülési mérkőzés, ahol a szlovén Nafta Lendeva lesz a riválisunk.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK A SZLOVÉNIAI EDZŐTÁBORBAN

Július 6., szerda, 18:00, Lendva
Budapest Honvéd FC–Nafta Lendeva (szlovéniai)

Július 9., szombat, 17:30
Budapest Honvéd FC–NK Varazdin (horvát)

Július 13., szerda, 17:30, Stojinci
Budapest Honvéd FC–FC Arsenal Tivat (montenegrói)"


PUSKÁS AKADÉMIA

"Első osztályú együttesünk vasárnap délután megérkezett az ausztriai edzőtábor helyszínére.

Mint arról már beszámoltunk, együttesünk július 3-ától 10-éig Ausztriában készül a 2022/23-as szezonra. A csapatbusz a terveknek megfelelően vasárnap délelőtt tízkor kigördült az akadémiáról, és délután fél ötkor megérkezett a felsző-ausztriai Geinbergbe. Hornyák Zsolt tanítványainak első napi programjában konditermi edzés szerepelt, a futballpályán hétfő délelőtt látnak munkához a fiúk."

Legfrissebb híreink