Változások jönnek Újpesten - keményet üzentek az ultrák

Düh és csalódottság.

Forrás: Puskás Akadémia/Flickr

 

Az Újpest csapata szombaton nagyon fontos mérkőzésen veszített odahaza a Puskás Akadémiától. Az 1-0-s vereség könnyedén a bronzérembe, egyben az európai kupaindulásba kerülhet a lilák számára, miközben a felcsútiak sikerükkel bennmaradtak az NB I-ben.

 

A lefújást követően Nebojsa Vignjevics, az Újpest trénere dühösen értékelte a látottakat. "Csalódott vagyok és nagyon-nagyon dühös a mai találkozó miatt, mert nagyon messze voltak a pályán látottak attól, amit a meccs előtt kértem és megbeszéltünk. Nem úgy harcoltunk, nem úgy tűntünk, mint egy csapat, nem tudtuk hogyan alakítsunk ki helyzeteket az ellenfél kapuja előtt, nem tudtuk, hogyan játsszunk. Sajnos az előző összecsapásainkon is megfigyelhető volt ez, és hiába tudjuk mennyire kell a három pont, így nem lehet azt megszerezni. Muszáj lesz valamit változtatnom az utolsó megmérettetésre" - fogalmazott.

Az Újpest ultrái is kimondták egyértelmű üzenetüket a meccs után. "REGGELIG SE TALÁLTUK VOLNA EL A KAPUT... Az elmúlt 5 mérkőzésen mindössze 2 pontot szerzett a csapat... Van Szezon Szépe... CSAK FOCI NINCS! Minden szinten változásra van szükség! Roderick takarodj!" - állt a ViolaFidelity Facebook-posztjában.

Az utolsó körben az Újpest a kiesés ellen harcoló DVTK-hoz látogat, míg a Puskás a Ferencvárost fogadja.

Legfrissebb híreink