Válogatott védőt igazolt az Újpest

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

Íme, a lilák közleménye:
 
"Örömmel tudatjuk szurkolóinkkal, hogy a mai, keddi napon írta alá 3 éves szerződését klubunkkal Kire Ristevski. A macedón bekk szabadon igazolható volt, így éltünk a lehetőséggel és kontraktust ajánlottunk neki. A ballábas labdarúgó hamarosan betölti a 28. életévét, így rutinos futballistának mondható. Korábban a Rabotnicki Skopje csapatánál fordult meg, valamint a magyar foci követőinek számára a Vasas együtteséből lehet ismerős Ristevski.
 
Az egyezségkötés után érzéseiről és várakozásairól kérdeztük a korábbi piros-kék labdarúgót.
 
„Örülök, hogy sikerült megállapodnunk, már régóta ismerem az újpesti együttest, tudom, hogy egy olyan nagy múltú klub, amelynek hatalmas és kiváló szurkolótábora van. Nem volt nehéz meghozni a döntést az igazolásommal kapcsolatosan. Megpróbálom a tőlem telhető legtöbbet nyújtani és hozzásegíteni a lilákat a még jobb eredményekhez!” - mondta újdonsült 4-es számú játékosunk.
 
Ristevski játékengedélyének intézése folyamatban van, amint minden hivatalos papír elkészül, akkor már a pályán is Nebojsa Vignjevic segítségére lehet. Új hátvédünknek rengeteg lila-fehér színekben megélt sikert és örömöt kívánunk!"

Legfrissebb híreink