Válogatott: Pénteken indul a jegyértékesítés az Elefántcsontpart elleni meccsre

Budapest – Szurkolói kártya nélkül is lehet jegyet venni az összecsapásra.

Forrás: mlsz.hu

Pénteken indul a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott Elefántcsontpart elleni felkészülési mérkőzésére, amelyet május 20-án játszanak a Groupama Arénában.

 

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának csütörtöki híre szerint névre szóló jegyeket - szurkolói kártyával - a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig országszerte a Ticket Express partnerirodáiban lehet vásárolni.

 

Szurkolói kártya nélkül Budapesten a Bálnában és a Syma-csarnokban található irodákban lehet belépőkhöz jutni, de aki ezt a módot választja, csak saját magának tud jegyet venni. Három vidéki helyszínen - a ZTE FC, a DVTK és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein - is vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül az érdeklődők.

 

A belépők 2500, 3500, 5000 és 8000 forintért, a VIP-szektorokba pedig 15 ezer és 25 ezer forintért kaphatóak.

 

Külföldi állampolgárok utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, amelyet a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után.

 

A június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott Elefántcsontpart elleni találkozója május 20-án 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

Legfrissebb híreink