Válogatott: Már az első hazai vb-selejtezőre is elkezdődött a jegyárusítás

Budapest – Először az MLSZ Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak belépőket.

Forrás: mlsz.hu

Először az MLSZ Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak jegyet a válogatott első hazai világbajnoki selejtező mérkőzésére.

 

2016. október 7-én, péntek este 20.45-kor a magyar válogatott Svájc legjobbjait fogadja a Groupama Arénában, a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezősorozatának második mérkőzésén. A mérkőzésre szeptember 5-én, hétfőn 18.00 órakor kezdődik meg a jegyek árusítása – számolt be az mlsz.hu.

 

A hétfő délután induló jegyértékesítés során az első 7500 belépőt az MLSZ kizárólag a Szurkolói Klub tagjai számára teszi elérhetővé (elővételi akció).

 

Az elővételi akció részletei

 

A Svájc elleni mérkőzésre (és az összes többi hazai meccsre) szóló belépők árából automatikus 15% kedvezményt jelent a szurkolói klubtagság, amit az OTP Bank Liga mérkőzéseire váltott bérlettel vagy belépőkkel további 10%-kal lehet kiegészíteni. Így a klubtagok összesen maximum 25% kedvezménnyel válthatnak belépőt az októberi mérkőzésre.

 

A válogatott hazai mérkőzéseire szóló bérlet továbbra is, folyamatosan elérhető. A mind az öt hazai vb-selejtezőre szóló bérlet árában a szövetség a Szurkolói Klub tagjainak 30%, egyéb vásárlóknak 15% kedvezményt biztosít.

 

A jegyek megvásárlására a megszokott módon online (meccsjegy.mlsz.hu), vagy országszerte személyesen a Ticket Express partnerirodáiban (link: http://www.eventim.hu/hu/outletek/) van lehetőség. Egyszerre maximum hat jegy vásárolható azzal, hogy – a mostani elővásárlási időszakban - minden jegy tulajdonosának MLSZ Szurkolói Klub tagnak kell lennie.

 

Az MLSZ Szurkolói Klubjához a klubok önként csatlakoztak (és csatlakozhatnak folyamatosan), ami előfeltétele (volt) annak, hogy klubkártyás szurkolóik az automatikus kedvezményeken (15% a jegy árából) felül a lojalitási kedvezményt (+ maximum 10%) is igénybe vegyék.A programhoz a szervező MLSZ-en kívül eddig az alábbi klubok csatlakoztak azaz MLSZ futballkártya mellett a listában szereplő klubok szurkolói kártyájával vásárolt élvonalbeli (OTP Bank Liga) mérkőzésjegyek és bérletek után jár az extra kedvezmény:

 

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

BUDAPEST HONVÉD

DUNAÚJVÁROS

DVTK

GYIRMÓT FC

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

MTK BUDAPEST

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

PAKSI FC

PÉCSI MFC

PUSKÁS AKADÉMIA FC

SWIETELSKY-SOPRONI VSE

SZOMBATHELYI SWIETELSKY-HALADÁS

ÚJPEST FC

VASAS FC

VIDEOTON FC

ZTE FC

 

A klubok listája folyamatosan bővül, erről részletes információk a Játékszabályzatban találhatóak.

 

Jegyvásárlási lehetőség az elővételi akció lezárása után

 

A magyar válogatott mérkőzései természetesen továbbra is megtekinthetőek azon szurkolóink számára is, akik nem lépnek be az MLSZ Szurkolói Klubba vagy nem rendelkeznek szurkolói illetve klubkártyával. Számukra a jegyértékesítés legkésőbb 2016. szeptember 8-án 9.00-kor indul. Amennyiben az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára elővételre felajánlott 7500 darab jegy korábban megvételre kerül, akkor a korlátozás nélküli jegyvásárlás azonnal megkezdődik.Erről az MLSZ hivatalos honlapján és az összes kommunikációs csatornáján értesítjük szurkolóinkat (mlsz.hu, Twitter, Facebook). Attól kezdve (illetve legkésőbb csütörtök reggeltől) minden szurkoló megvásárolhatja belépőjét (klubkártya nélkül továbbra is kizárólag személyesen lehet jegyet venni).

 

A Szurkolói Klub tagok részére a legfeljebb 25%-os lojalitási kedvezmény az elővételi akció lezárását követően is él.

 

A mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket - szurkolói kártyával - interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni.

 

Szurkolói illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani (aki ezt a módját választja a belépők megvásárlásának, csak saját részre tud jegyet venni személyazonosító okmánya bemutatásával).

 

A klubokkal történt egyeztetéseket követően két vidéki helyszínen is vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül jegyeket az érdeklődők a mérkőzésre: a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein szerezhetik be belépőjüket a kártyával nem rendelkező szurkolók.

 

A mérkőzésre szóló jegyek öt árkategóriában (4000, 6000, 9000, 12000 és 15000 forint) vásárolhatók meg. A VIP-szektorokba négy árkategóriában, 15 ezer, 20 ezer, 30 ezer és 40 ezer forintért lehet jegyeket vásárolni.

 

Külföldi állampolgárok – a svájci állampolgárok kivételével, mert ők a svájci szövetségen keresztül juthatnak belépőkhöz - utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után.A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére.

 

Budapesti TEX-jegyirodák:

 

TEX Bálna (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)

Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo: 11.00-15.00

 

TEX Syma (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)

Nyitva tartás: H-P: 09.00-17.00 (Ebédszünet: 13.00-13.30 között) 

Legfrissebb híreink