Válogatott: Lovrencsics megsérült, Gulácsi mérgelődött, Schön parádézott

Felemás vasárnap magyar szempontból.

Forrás: dierotenbullen.com

Több olyan magyar válogatott játékos is pályán volt vasárnap világszerte, akikre fontos következő napok várnak, hisz a nemzeti csapat tagjaként Angliával, Albániával és Andorrával is összecsapnak.

Sajnos kétséges, hogy Lovrencsics Gergő ott lehet-e ezeken a vb-selejtezőkön, hisz a jobbhátvéd megsérült a Hajduk Split Rijeka elleni rangadóján, ami miatt már a 12. percben le kellett cserélni őt. Először arról érkezek információk Horvátországból, hogy a csuklója sérült meg, ám később kiderült, hogy a bal bokájával van probléma, ezt pedig hétfőn megvizsgálják a válogatott orvosai, és csak ezt követően derül ki, tagja marad-e a keretnek. 

Mindeközben arról már beszámoltunk, hogy a három magyarral (Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik, Willi Orbán) felálló RB Leipzig 1-0-ra kikapott Wolfsburgban a Bundesliga 3. fordulójában:

A lefújás után Gulácsi a klubhonlapnak értékelt.

"Kiegyensúlyozott játék volt, kevés helyzettel. A második félidőt jobban és nagyobb nyomással kezdtük, de sajnos ebben a szakaszban kaptuk a gólt. Ez különösen frusztráló, mert szerettünk volna valamit elérni, ehelyett kikaptunk. Jó csapat ellen játszottunk, és sajnos nem voltunk olyan pontosak a játékunkban, mint a Stuttgart ellen, ezt pedig a Wolfsburg megfizettette velünk. Előre kell tekintenünk."


Amerikában őrült meccset játszott egymással az Austin és a Dallas, amit végül a vendég dallasiak nyertek meg 5-3-ra. A sikerből jócskán kivette a részét Schön Szabolcs, aki kezdőként 63 percet kapott és az első félidő végén parádézott, hisz négy perc alatt két gólpasszt is kiosztott. A Dallas jelenleg 10. a nyugati konferenciában.

Legfrissebb híreink