Válogatott: Jó hír, Németh Krisztián bekapcsolódott a közös munkába

Ausztria - Gera Zoltán belázasodott, Korcsmárék külön dolgoznak.

Forrás:

Szerdán újabb két edzéssel folytatta a felkészülést a franciaországi Európa-bajnokságra az Ausztriában edzőtáborozó magyar válogatott. A sérüléséből felépülő Németh Krisztián bekapcsolódott a közös munkába, Gera Zoltán azonban belázasodott – írja az mlsz.hu.

 

Szerdára nemcsak az eső állt el, hanem a nap is előbújt a felhők közül, ami nagyban elősegítette a felázott pályák regenerálódását, és természetesen a játékosok hangulatának is jót tett a melegebb idő. A délelőtti tréningen három csoportban dolgozott az edzőpályán a csapat, Bernd Storck kőkemény, másfélórás tréninget vezényelt mindhárom társaságnak. Délután újabb edzés következett, de ez már a hotel fitness részlegében. A stáb tagjai a spinning bicikliket kivitték a szálloda egyik kisebb teraszára, így a játékosok a szabad levegőn tekerhettek, ráadásul még a teraszról nyíló gyönyörű kilátás is segítette őket a munkában.

 

Gera Zoltán belázasodott, egy-két napon belül azonban egész biztosan újra harcra kész lesz, Korcsmár Zsolt, Kleinheisler László és Elek Ákos pedig továbbra is külön dolgozik a csapattól. A nap jó híre, hogy Németh Krisztián immáron a csapattal együtt végzi az edzéseket.

Legfrissebb híreink