Válogatott: jegyek a Wales elleni Eb-selejtezőre

Hamarosan indul az értékesítés.

Forrás: Farkas Zsolt/nb1.hu

A Szurkolói Klub tagjai május 10-én, 8.00 órától vásárolhatnak belépőt a június 11-i, Magyarország-Wales Eb-selejtező mérkőzésre. Azok, akik nem tagjai a Szurkolói Klubnak, május 13-tól vehetik meg jegyeiket - jelentette be az MLSZ.
 
Akárcsak a horvátok elleni mérkőzés előtt, a Wales elleni találkozóra is elővásárlási lehetőséget biztosítunk a Szurkolói Klub tagjai számára, akik május 10-én, 8.00 órától juthatnak hozzá a belépőkhöz, 15%-os kedvezménnyel. A Szurkolói Klub-tagsághoz továbbra is szükség van Szurkolói Kártyára.
 
A Szurkolói Klub-tagsággal nem rendelkezők május 13-án, 8.00 órától vásárolhatják meg jegyeiket a válogatott következő hazai mérkőzésére. A jegyvásárláshoz klubkártya nem kötelező, de névre szóló jegyek kaphatók, a beléptetéskor a rendezők ellenőrizhetik a szurkoló személyi azonosságát és a jegyen szereplő adatokat.
 

null

null

A jegyárak nem változnak, elhelyezkedéstől függően 3500-tól 15 000 forintig lehet belépőt váltani. A jegyek megvásárlására a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a TEX Bálnában, illetve országszerte a Ticket Express viszonteladói hálózatában lesz lehetőség.
 
Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező kapcsán, rasszizmus miatt, visszaesőként szektorbezárással büntette az MLSZ-t. Ez azt jelenti, hogy 3000-rel kevesebb magyar szurkoló lehet ott a Wales elleni Eb-selejtezőn, a lezárt szektorokat pedig teljes egészében az UEFA EqualGame-kampányának feliratával kell befedni.
 
A büntetés miatt a D3 és D4 szektorok lesznek lezárva. Az ide szóló bérletek tulajdonosai a D1 és D2 szektorokba szóló jegyeket fognak kapni. Azok, akik online vásárolták meg a bérleteket, a vásárláskor használt e-mail címükre kapnak értesítést erről és jegyüket is itt kapják meg. Aki jegyirodában vette bérletét, az jelentkezzen az mlsz@tex.hu e-mail címen, ahol pontosabb tájékoztatást kap hogyan juthat jegyéhez.
 

Legfrissebb híreink