Válogatott: három NB I-es meccsen is árulják a jegyeket

Magyarország - Két fővárosi és egy vidéki helyszínen.

Forrás: mlsz.hu

 

A magyar válogatott június 9-én, 17.30 órától játssza idei utolsó felkészülési mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott. A Budapesten, a Groupama Arénában megrendezésre kerülő Ausztrália elleni találkozóra az OTP Bank Liga utolsó fordulójában két budapesti és egy vidéki meccshelyszínen is lehet jegyeket váltani - írja az mlsz.hu.
 
A Szusza Ferenc, a Bozsik és a Diósgyőri Stadion kijelölt pénztáraiban vásárolhatók meg a belépők, a kijelölt pénztárakat ezen a három helyszínen külön tájékoztatótáblák jelzik majd. Klubkártya nem kötelező a személyes jegyvásárláskor, azonban minden esetben személyazonosítás mellett van lehetőség megváltani a belépőjegyeket a válogatott-mérkőzésre.
 
Amennyiben tehát több jegyet venne a vásárló, akkor minden jegytulajdonosnak jelen kell lennie és igazolnia kell magát a jegyvásárlás során, vagy a vásárlónak minden további jegytulajdonos klubkártya adatait meg kell adnia, e nélkül számukra a jegyvásárlás nem lehetséges. A fenti három helyszíni jegyárusítást követően már csak a megszokott jegyirodákban illetve a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet majd jegyeket vásárolni.
 

Elindult a jegyértékesítés az ausztrálok elleni mérkőzésre

A magyar válogatott június 9-én, 17.30 órakor a vb-résztvevő Ausztráliát fogadja felkészülési mérkőzésen a Groupama Arénában. Jegyinformációk a mérkőzésre.

Legfrissebb híreink