Válogatott focistától vár babát Görög Zita

Budapest - Tíz év után lesz újra gyereke.

Forrás:

A nyáron bombaként robbant a hír, hogy a Vasas 31 éves játékosa egy párt alkot Görög Zitával, mára pedig beérett szerelmük gyümölcse. A kétgyermekes modell/színésznő/műsorvezető Instagram-oldalán számolt be az örömhírről, tíz év után újra gyermeket vár.
 
„Eddig nem osztottam meg veletek, mennyire jó nekünk. Csendben vártuk, vajon az elmúlt évek kudarcai után végre megérkezett-e életünkbe az a személy, akivel a hétköznapok valódi örömmel telnek, nem pillanatnyi nevetés, nem csak szerelem vagy humor, nem csak vágy, szenvedély. Akivel az ebéd nem az utolsó falatig tart, akivel a gyermekeim igazi szövetséget tudnak kötni, akárcsak én. Mi tudtuk, éreztük, ez most tényleg valami más, valami földöntúli, mégis megfogható és a jelen értekein alapuló kapcsolat. De annyira jó volt összegömbölyödni és kizárni ebből a nagyvilágot. Erősen, stabilan és boldogan osztjuk meg veletek közös életünk legszebb hírét, mert azért néha nehéz bent tartani a pillanat szépségét: kisbabánk lesz.”
 
A huszonkétszeres válogatott Laczkó Zsolt a Story Magazinnak nyilatkozott érzéseiről:
 
„Egész nap az járt a fejemben, hogy apuka leszek. Nem tudom, más férfi hogy van ezzel, de nekem nagy erőt ad, és arra sarkall, hogy bármit is teszek, azt már a babáért tegyem. Még nem tudom, mivel jár az apaság, de nagyon várom, hogy megtapasztaljam.”
 

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés,

Legfrissebb híreink