Valletta-Fradi: Rebrov belenyúlt, Fradi-Dinamo: jegyek

Feszült volt Máltán az ukrán szakvezető.

Forrás:

A Ferencváros közlése szerint már kaphatók a jegyek a Dinamo Zagreb elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezős visszavágóra, melyre augusztus 13-án kerül sor a Groupama Arénában. 

A magyar bajnokcsapatnak még két ellenfélen kell túljutnia a főtáblára kerüléshez, miután kedden este, a máltai Valletta otthonában elért 1-1-es döntetlennel, 4-2-es összesítéssel bejutott a selejtező harmadik fordulójába.


    
A 21-szeres horvát bajnok Dinamo elleni párharc első meccsét jövő kedden, 20 órától rendezik Zágrábban, és az egy héttel később sorra kerülő budapesti visszavágó is este nyolckor kezdődik majd.


    
A klub szerdai hírében kiemelte, hogy a mérkőzés A kategóriás besorolású, azaz a jegyárak változatlanok lesznek a Ludogorec, valamint a Valletta elleni összecsapás áraihoz képest. A belépőket online és személyesen, a Groupama Aréna jegypénztárainál is meg lehet váltani.
    
Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője szerint megérdemelték a továbbjutást a máltai bajnokkal szemben.
    

"Jól kezdtünk, helyzeteket alakítottunk ki, ha ezek egyikéből betalálunk, akkor minden másképp alakult volna, de sajnos nem sikerült, így más volt a mérkőzés forgatókönyve. Ráadásul aztán sajnos kaptunk egy gólt. Az ellenfelünk mindent megtett, hogy visszajöjjön a párharcba, de úgy érzem, megérdemeltük a továbbjutást" - értékelt az FTC honlapján az ukrán szakember.
    

A tréner elárulta, hogy az első csere (Danilo Ihnatenkót Sigér Dávid váltotta a 32. percben) taktikai volt.
    

"Nem történt sérülés. Néha előfordul ilyen egy játékossal, hogy elveszti az önbizalmát. Danilo ráadásul most sárga lapot is kapott, láttam rajta, hogy nem mert belemenni az ütközésekbe, mivel félt, hogy jön a második lap és a kiállítás. Megesik, hogy ilyen történik, nem kell túldimenzionálni, ezért van a csapatunk, ezért vannak kiváló játékosok a kispadon. Sigi bejött, és nagyszerűen teljesített" - magyarázta Rebrov.
    

A vezetőedző elmondta azt is, hogy feszült volt, amiért nem azt látta a játékosaitól, amire képesek, de a szünetben rendezték a sorokat. Ahogy fogalmazott, sajnálja, hogy a visszavágót nem sikerült megnyerni, de a lényeg, hogy megvan a továbbjutás.

A Groupama Aréna Jegypénztára ezen a héten (július 29-auguszus 4.) így tart nyitva: SZE-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00, V: zárva.

 

A nyitva tartás a jövő héten, azaz augusztus 5-11. között annyiban változik, hogy – amennyiben marad addig jegy – szombaton hosszabb nyitva tartással várjuk drukkereinket: H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-16.00, V.: zárva.

 

Amennyiben az augusztus 12-18-i hétre is marad jegy, abban az esetben azon a héten hétfőn is nyitva lesz a jegypénztár, azon a héten így leszünk nyitva: H: 10.00-18.00, K.: 10.00- a mérkőzés kezdetéig.

A jegyvásárlás lehetősége mindenki számára adott, ám bérletes szurkolóink számára előny, hogy augusztus 5., hétfő 9.00-ig lehetőségük nyílik a saját helyeikre belépőt vásárolni. A határidő lejárta után minden szabad szék elérhetővé válik. Bérletet váltani nemcsak az elsőbbség miatt éri meg, ugyanis az idénybérlettel rendelkezők a saját helyükre hétfő éjfélig 30 százalék kedvezményt is kapnak a Dinamo Zagreb elleni mérkőzésre szóló jegyek árából.

Legfrissebb híreink