Vajdasági csapattól kapott ki a Honvéd

Vegyes benyomásokat gyűjtött Giuseppe Sannino.

Forrás: Honvéd

Budapest Honvéd FC–Topolya (szerbiai) 0–2 (0–2)
Budapest, Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Gólszerzők: Tumbasevics (6.), Rovcanin (24.)

A válogatott szünet alatt sem tétlenkedik a Honvéd, a szerb bajnokság jelenlegi negyedikével, a Topolyával mérkőztek meg a Honvéd-MFA Utánpótlásközpontban.

Gyorsan előnybe kerültek a vendégek, a 6. perc után Tumbasevics fejelt a kapu. A 24. percben Rovcanin duplázta meg az előnyt, egy beadás után lőtte a jobb alsóba a labdát. A találkozó kiegyenlített játékot hozott, de a Honvéd erőfeszítései nem hoztak gólt. Hiába a mezőnyfölény, a hazai helyzetek rendre kimaradtak. A Szabó Zoltán vezette Topolya frissen jutott fel a szerb elsőosztályba és 3 pontra vannak jelenleg az első Crvena Zvezdától, akik azonban két meccsel többet játszottak.

Giuseppe Sannino vegyes érzelmekkel távozott a meccsről, így nyilatkozott a lefújás után:

„Természetesen nem vagyok teljesen elégedett a mérkőzéssel és az eredménnyel, néhány játékosnak nem tetszett a hozzáállása, például Kukocé a tizenegyesnél. Többen is pályára léphettek a találkozón azok közül, akik eddig kevesebbet játszottak, láttam jó teljesítményeket is, de volt olyan is, akitől többet vártam, hiszen most lehetett bizonyítani, hogy a Topolya ellen szereplő játékosoknak helyük van a csapatban. Összességében azt mondhatom, láttam jó dolgokat is, hasznos felkészülési meccset játszottunk, a hétvégi pihenőt követően pedig készülünk a Zalaegerszeg elleni bajnokira.”

Legfrissebb híreink