Vadócz önkiritikája az el clasicó után

Hiányoztak neki a szurkolók.

Forrás: Club Atlético Peñarol/Facebook

Vadócz Krisztán lejátszotta élete első uruguayi el clasicóját, az elobservador.com.uy-nak adott interjújában azonban nem tűnt teljesen elégedettnek.

A Dél-amerikai portál és a saját klubja szerint is Vadócz volt a mérkőzés legjobbja, azonban a magyar válogatott focista nem volt teljesen elégedett. Elmondása szerint állandóan a legjobbját kell nyújtania, különben visszazavarják Magyarországa.

Hiányoztak neki a nézők, általában 50 ezren vannak ezen a rangadón, a Penarol fanatikusai Vadócz szerint nagyban hozzájárulnak a csapat sikereihez a szurkolásukkal.

A meccs után Diego Forlán elégedett volt vele, ezért nem lehet boldogtalan. Forlán Vadócz szerint még mindig egy játékos, ezért is hajtja ennyire a csapatát. Nagyon jó tanárnak írta le az Atlético Madrid egykori kiválóságát.

Az interjú végén elmondta, hogy bár hiányzik a családja, de nagyon szeret Montevideoban élni. Sokszor főz magára, valamint könnyen ment a beilleszkedés.

Végezetül megkérdezték tőle, hogy Rubik Ernő és Puskás Ferenc után ő-e a leghíresebb magyar, egyértelmű nemmel válaszolt. Ennek ellenére Magyarországot képviseli kint és ezt nagyon komolyan is veszi.

Legfrissebb híreink