Utolsó perces góllal esett ki a kupából a DAC, Storck kiakadt - reakciók

Másodosztályú csapattal játszott a Dunaszerdahely.

Forrás: dac1904.sk

Kiesett a Slovnaft Cup negyeddöntőjében a DAC, miután 3-2-re kikapott a másodosztályú Besztercebányától.

Már a második percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, amire a 20. minutumban válaszolt a Dunaszerdahely Müller révén. A 66. percben már Bernd Storck csapata állt továbbjutásra Beskorovainyi találatát követően, azonban Frimmel három perccel később egalizált, majd a 76. percben beállt Tóth Viktor beállította a 3-2-es végeredményt a 90+4. minutumban.

A vezetőedzők így értékeltek a mérkőzés után:

Bernd Storck (DAC): „Nagyon csalódottak vagyunk. Nehéz ilyenkor szavakat találni. Nagyon mérges vagyok az utolsó pillanatban történtek miatt. Úgy láttam, hogy szabálytalanság előzte meg a harmadik gólt. A videón látszik, hogy a játékos könyökkel küldte a labdát a kapuba. Mindenesetre nagyon fájó a hajrában kapott gól. A kupában szerettünk volna sikeresen szerepelni. Felészültünk az ellenfél játékából, megfigyeltük őket. Most már a bajnokságban kell koncentrálnunk a következő mérkőzésre.”

Stanislav Varga (Besztercebánya): „Jó mérkőzést játszottunk egy nagyon erős ellenféllel. Nagy köszönet jár a játékosoknak a hozzáállásukért, és azért, hogy a rendes játékidőben sikerült kivívni a továbbjutást. Szlovákia egyik legerősebb csapatát sikerült legyőznünk. A kupára bónuszként tekintünk, a prioritást továbbra is a bajnokság jelenti a számunkra. A másodosztály erős bajnokság.”

FK DUKLA BESZTERCEBÁNYA - FC DAC 1904 DUNASZERDAHELY 3:2 (1:1)
Slovnaft Cup, negyeddöntő, Zólyom 2021.04.14., 13:30
Játékvezetők: Dohál - Galo, Košecký
Nézőszám: nézők nélkül
Góllövők: 1. Kupčík, 69. Frimmel, 90+3. Tóth, ill. 20. Müller, 67. Beskorovainyi
Sárga lap: 43. Nosko, 52. Willwéber, 87. Vajda, 89. Lukáčik, ill. 89. Ramirez
DAC: Száraz - Sommer, Müller, Beskorovainyi, Davis (K) - Schäfer (82. Njie), Christie-Davies - Divković (46. Andzouana), Friede (58. Ramirez), Moumou (82. Taiwo) - Nicolaescu (70. Balić)
Besztercebánya: Baláž (91. Krejčí) - Migaľa (91. Gonda), Nosko, Kupčík, Lukáčik - Willwéber (76. Tóth), Snitka - Starší, Polievka (K), Kvocera (64. Vajda) - Vujošević (64. Frimmel)

Legfrissebb híreink