Ütközött az Újpest sztárigazolásával – megműtötték

A legfrissebb hírek a védő állapotáról.

Forrás:

Súlyos térdsérülést szenvedett még az Újpest elleni mérkőzésen Kulcsár Dávid, a Paks jobbhátvédje. Kulcsár a 2–0-s újpesti győzelemmel záruló találkozó 24. percében ütközött Lacina Traoréval, a lila-fehérek támadójával, majd lent maradt a gyepen, és hosszas ápolást követően sem tudta folytatni a játékot. A védő az esettel kapcsolatban már akkor elmondta, nem történt szabálytalanság, amikor Traoréval csatázott, pusztán rosszul ért talajt, miután elrúgta a labdát.
 
Kulcsárt péntek hajnalban műtötték, a beavatkozás olyan jól és gyorsan sikerült, hogy reggel 8-ra már túl is volt mindenen. Kulcsár a hétvégét még a kórházban töltötte, de hétfőn már hazaengedték – jelentette a Paks honlapja.
 
„A felnyitás után beigazolódott, amit addig csak nagy valószínűséggel tudhattunk, elszakadtak a keresztszalagok. A jó hír viszont, hogy más nem sérült, és a beavatkozás alkalmával is minden a lehető legnagyobb rendben ment. A nehezén túl vagyok, valamint az orvosok is megnyugtattak, ugyanúgy fogok focizni vele, mint azelőtt, nem felejtek.” 
 
Kulcsár pénteken megy kontrollvizsgálatra. Ekkor, ha esetleg folyadék gyűlne össze a térdében, azt leszívják. Újabb hét nap elteltével varratszedés vár rá, majd a harmadik hét után kezdődhet is a gyógytorna.
 

Legfrissebb híreink