Utánpótlás-válogatott játékost igazolt az Újpest - reakció

Hivatalos bejelentés.

Forrás: ujpestfc.hu

AZ ÚJPEST KÖZLEMÉNYE:

"Stefan Jevtoski, aki a tavalyi évben még hazájának bajnokságban szerepelt a FK Rabotnicski csapatában, lila-fehérben folytatja pályafutását. Az előző idényben összesen 27-szer lépett pályára és 4 góllal segítette a szkopjei együttest, így elmondható, hogy alapembernek számított előző klubjában.

A 23 éves, 177 centis és 75 kilós játékos végig járta az utánpótlás-válogatottakat, az U21-eseknél már 19 évesen bemutatkozhatott. Új futballistánk miután minden papír alját ellátta szignójával, így nyilatkozott weblapunknak:

„Remekül érzem magam. Ez egy komoly történelemmel bíró nagy klub, és büszke vagyok rá, hogy itt lehetek. Meg akarom mutatni a szurkolóknak és a stábnak, hogy mire vagyok képes. Szeretném megköszönni menedzsereimnek, Gábornak és Matijának, hogy ezt a lehetőséget megteremtették számomra.

Több korábbi Újpest-játékost is ismerek. Bardhival ugyan személyesen nem találkoztam, viszont Ristevskivel már igen. Ismerem Angelovot és Selmanit, akikkel az utánpótlás-válogatottban és korábbi klubcsapatomban is játszottam együtt. Mind a ketten jókat mondtak a klubról, úgyhogy nagyon lelkes vagyok, és alig várom, hogy elkezdődjön az idény.”

Stefant a jövőben a 45-ös számú mezben láthatjuk majd.

Sok sikert és eredményekben gazdag időszakot kívánunk új szerzeményünknek!"

Legfrissebb híreink