USA: ezért állították ki a parádézó Sallóit - videó

További két magyar válogatott játékos csapata is pályára lépett.

Forrás: Twitter/Sporting Kansas City

Sallói Dániel két góljával a Sporting Kansas City házigazdaként 2-1-re legyőzte a Colorado Rapids együttesét az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szerdai játéknapján.

Klubjának honlapja szerint a válogatott Sallói ezúttal is kezdő volt, a 24. percben egy szabadrúgás után az ellenfél térfelének közepétől megindult, két védő között becselezte magát a tizenhatoson belülre, majd 13 méterről a hálóba lőtt. Az 50. percben szintén körülbelül 13 méterről, némileg kiszorított helyzetből lőtt a kapu hosszú alsó sarkába, majd a 99. percben kiállították. A magyar csatárnak ez volt a harmadik és a negyedik gólja a mostani idényben. Csapata hét nyeretlen bajnoki után győzött ismét, így a nyugati főcsoport tabellájának 13. helyén áll.

Sallói góljai 0:25-től és 2:55-től, a kiállítása pedig 6:35-től:Gazdag Dániel végigjátszotta a Philadelphia Union hazai mérkőzését, amely gól nélküli döntetlennel zárult az Inter Miami ellen. A Philadelphia vezeti a tabellát a keleti főcsoportban.

Schön Szabolcs a cseresorból nézte végig, ahogyan az FC Dallas 2-1-re kikap a Vancouver Whitecaps otthonában. A texasiak a harmadik helyen állnak a keleti főcsoportban.

Legfrissebb híreink