Urbán szerint ha Storck nem megy, Csányinak kell lemondania

Budapest – Állítja, egy év alatt megváltoztatja a magyar futballt.

Forrás:

Urbán Flórián korábbi 40-szeres válogatott labdarúgó - a DIGI Sport híradóján keresztül - azt üzente Csányi Sándor MLSZ-elnöknek, hogy, miután Bernd Storckot menesztette, nevezze ki őt szövetségi kapitánynak. A korábban a Pápa és a Vasas edzőjeként is dolgozott szakember mindössze egy évet kér ahhoz, hogy megváltoztassa a magyar labdarúgást.

 

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

 

 

"Ha Pintér Attilát egy meccs, az Észak-Írország elleni vereség után azonnal eltávolította (Csányi Sándor MLSZ-elnök), akkor nincsen mellébeszélés, azonnal el kell most is küldeni a kapitányt. Ha jók az információim, Storck úr már a fiát is idehozta szövetségi edzőnek, aztán már valami barát is itt van az edzőképzésben, mindenki Storck úr körül forog. Ha az MLSZ-elnök meglépi, amit meg kell, akkor a kapitánynak mennie kell sürgősen. Ha nem, akkor saját magának kell lemondani. Azt is mondhatnám tisztelettel Csányi úrnak, itt a kamerában, hogy akik mellette voltak, nem biztos, hogy előrehaladtak. Vegyen oda maga mellé, egy év alatt a magyar labdarúgást megváltoztatom" – nyilatkozta Urbán Flórián a Sport 24-nek.

 

 

DIGI Sport 24

Urbán Flórián korábbi 40-szeres válogatott labdarúgó a DIGI Sport híradóján keresztül azt üzente Csányi Sándor MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség-elnöknek, hogy, miután Bernd Storckot menesztette, nevezze ki őt szövetségi kapitánynak. Mindössze egy évet kér ahhoz, hogy megváltoztassa a magyar labdarúgást.

Legfrissebb híreink