Urbán Flórián vallomása az alkoholról és a kokainról

Budapest - A könnyű szerelmet kereste, de a nők is kihasználták.

Forrás:

Urbán Flórián mindig megmondja azt, amit gondol, ezt akkor is megtapasztaltuk, amikor az nb1.hu-nak mesélt először a megjelenő, önéletrajzi könyvéről. Az interjú készítése közben a kérdéseinkre adott válsazaiban, de magában a műben sem fogta vissza magát, most a Blikk foglalta össze, miről lehet olvasni az alkotásban.
 
 

Urbán Flórián vs. NB I.HU: a kőkemény könyvéről kérdeztük - NB1.hu

Amikor először mentem még az előző évezredben a válogatott aktuális meccsére tudósítani a legendás, ám sajnos több, mint öt évvel ezelőtt elhunyt Imre Mátyással, az nb1.hu alapító- és örökös főszerkesztőjével, az volt a legnagyobb meglepetés a számomra, hogy mint fotós csempészett be a meccsre mindenféle jegy és akkreditáció nélkül engem, akinek akkor még az életében nem volt fényképezőgép a kezében.

 
"Az Urbán Legend című könyvben pályafutásán kívül kendőzetlenül beszél alkoholizmusáról: arról, hogy szinte az egész életét végigitta, kocsmákból járt edzésekre. Azt írja, nem indult be a szervezete addig, amig meg nem itta a reggeli rumot és sört.
 
A könyvben részleteket oszt meg a politikához és Orbán Viktorhoz fűződő viszonyáról: tudták róla a Fideszben, hogy nemzeti érzelmű, ezért mindig támogatták, de ez egy idő után elmaradt, ezért indul most a Jobbik színeiben a választásokon.
 
Nőügyeiről azt írja: mindig a könnyű szerelmet kereste, de kihasználták őt a nők, állítása szerint ezért nem is vette komolyan őket. Belgiumban volt profi futballista, ott – mint mondja – az edző lányával is lefeküdt. Bevallotta, hogy gyakran járt prostituáltakhoz is, hosszú pályafutása során pedig a drogok sem kerülték el: kipróbálta a kokaint is."
 

Szabaddá válik az Újpest Jolly Jokere - NB1.hu

Szabaddá válik az újpesti

Legfrissebb híreink