Urbán Flórián ezúttal a kupacsapatainkat kritizálta kőkeményen

Ami a szívén, az a száján.

Forrás:

Négy meccsből 0 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség. Ez a magyar csapatok nemzetközi kupamérlege, a Vidi és a Fradi remizett ellenfelével, míg az Újpest és a Honvéd hátrányból várhatja a visszavágót.
 
Urbán Flóriánt a rangado.hu kérte fel a honi kupacsapatok teljesítményének értékelésére. Ahogy azt már megszokhattuk, Urbán nem fogta vissza magát.
 

"Túl kevés milliárdot toltak eddig a magyar fociba, szerintem még ennyit bele kéne tolni, és akkor hátha lenne valami, mert ez botrány. Amíg ilyen a hozzáállás a labdarúgásban és ezek az emberek dolgoznak, irányítanak, osztják az észt és nyomják bele feleslegesen a milliárdokat, addig semmi nem fog változni. Amíg a játékosok milliókat vihetnek haza teljesítmény-centrikusság nélkül, addig ne várjunk változást. Értelemszerűen nem a játékosok a hibásak ezért, hanem az, aki adja. Rendületlenül szórják a pénzt a feneketlen kútba. Majd ha lesz teljesítménykényszer a játékosokon, és meg kell dögleniük a pályán azért, hogy tudjanak zabálni, akkor lesz futball is. Addig viszont marad ez" - fogalmazott Urbán.
 

Legfrissebb híreink