Ultras MTK: „Túl sokat kellett szégyenkeznünk egyetlen hét alatt”

Budapest – Az MTK szurkolóknál betelt a pohár. Nem lesz szervezett szurkolás.

Forrás: Ultras MTK/Facebook

Ahogy azt már jeleztük, eldőlt, hogy az OTP Bank Liga 33. fordulójában az MTK-Vasas összecsapást Dunaújvárosban rendezik. A meccset ráadásul csak szurkolói kártyával lehet megtekinteni, információink szerint 378 Vasas-szurkoló mehet be a meccsre!

 

A keddi bohózat után a kék-fehérek szervezett szurkolói csoportja, az Ultras MTK a Facebook-oldalán posztolt egy közleményt, amit változtatás, véleményezés nélkül közlünk.

 

„Nem így képzeltük el a bajnokság végét, nagyon nem így... Pedig harminc fordulón át szép volt, de ami utána jött, az maga a szégyen.

 

Az elmúlt egy hétben előbb gyanús módon kikaptunk a Felcsúttól, majd kitalálták, hogy kötelező lesz a szurkolói kártya az utolsó fordulóra, így nem csak a mi szurkolóink egy részét zárják ki, hanem sportszerűtlen módon alig engednek be vendégeket egy számukra létfontosságú meccsre. Ha ez nem lenne elég, annak ellenére vitték el a meccset újra Dunaújvárosba, hogy a két klub nem egyezett meg ebben. olyan dolgok miatt, amikért nem nekünk kéne szégyellni magunkat.

 

A zárófordulóban mindezek miatt szervezett szurkolás nem lesz. Reméljük, a Kispestnek engedik, hogy tegye a dolgát és kiejtse a tolvajokat. Pedig most azt kéne számolnunk, hogy hogyan szerezhetjük meg a dobogót, vagy minimum az Európa Liga-selejtezőt. Kár, hogy most nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy valahogyan visszaszerezzük az MTK név becsületét.”

Legfrissebb híreink