Ultrák: legemlékezetesebb pillanatok

Válogatás az őszi szezonból.

Forrás: Carpathian Brigade/facebook

A pályán is történtek emlékezetes dolgok, azonban a lelátón is kiemelkedően teljesítettek az ultrák. Most a magyar klubcsapatok legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak egy összeállítást.

Ferencváros:

A Fradi ősze egyértelműen a nemzetközi szereplésről vált emlékezetessé. Mindenhova szép számmal utaztak el szurkolók és a hazai meccseken is kiváló kreográfiákat készítettek. Magyarország legnagyobb szurkolótáborával rendelkező csapata letette a névjegyét a nemzetközi szinten, a lelátón és az utcán egyaránt.

Videoton:

forrás: RBD Ultras/facebook

A Vidi szurkolók élete nem volt könnyű mostanság, hiszen a névváltés okán hatalmas ellenállást mutattak az ultrák. A helyzet viszont rendeződni látszódik Magyarország egyik legaktívabb táboránál. A magyar mezőnyből az egyedi szurkolási stílusukkal tűnnek ki.

Újpest:

forrás: Újpest Budapest Ultras&Hooligans/facebook

A fenti kép egyértelműen nem a legjobb kép az újpesti ultrákról, azonban remekül összefoglalja a fennálló helyzetet. A belga tulajdonos lecserélte az Újpest címerét egy logóra, ami ellen azóta is kitartóan tüntetnek a szurkolók. Azonban jelenleg nem sok remény mutatkozik arra, hogy visszaálljon a rend.

Honvéd:

forrás: Casual Hungary

A kispestiek idén is szép számmal voltak jelen mindenhol, abszolút nem lhet rájuk panasz. Azonban a legemlékezetesebb pillanatot néhány srác hozta össze, akik Debrecenbe repülővel mentek Budapestről, milánói átszállással. Debrecen, idegen, repülővel.

DVSC:

forrás: Ultras Debrecen/facebook

A debreceniek is megjárták a nemzetközi porondot, ám fociban itthon nem igazán teljesítenek jól. A Szívtiprók viszont negyed századosak lettek idén, az ország egyik legrégebbi csoportjáról van szó. Ha pályán nem is leltek sok örömöt a Loki szurkolói, legalább a SZUD zászló lobogjon még egyszer ennyi ideig a lelátón.

DVTK:

forrás: Ultras Diósgyőr/facebook

A DVTK szurkolóinak az élete sem csak öröm és boldogság. Bojkotot hirdettek, ezzel lemondva arról, amit a legjobban szeretnek a világon. A tiltakozás azóta véget ért és újult erővel tértek vissza a lelátóra.

Zalaegerszeg:

forrás: ZTE 1920/facebook

7 ínséges esztendő után ismét az NB I-ben a Zalaegerszeg. A tabellán eddig nem állnak túl jól, azonban a szurkolói ősszel bizonyították, hogy nekik mindenképpen az NB I-ben a helyük.

DAC:

forrás: DAC/facebbok

A felvidékiek ismét bizonyították, hogy egyetlen szlovák tábor sem érhet a nyomukba. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a nézőszámok alapján, maguk mögé utasítottak mindenkit a Fortuna ligában.

Legfrissebb híreink