Ült Vignjevics kényszermegoldása – videó

Visszatette a játékosát a pályára a hajrában.

Forrás: Újpest FC

Az Újpest-Puskás Akadémia (1-3) mérkőzés után az nb1.hu elsőként jelezte, hogy orvosi kezelésre van szüksége Nebojsa Vignjevicsnek, a lila-fehérek vezetőedzőjének. A szakember alig tudott menni, és mint azt megtudtuk, csipő- és derékbántalmai vannak, egy évvel ezelőtt, hasonló okok miatt már részt vett egy komolyabb orvosi beavatkozáson. A fájdalmai akkor szoktak előjönni, ha erős fronthatás van vagy sokat vezet.

Vignjevics, a DVTK elleni, 2-1-es, idegenbeli győzelem alkalmával is ott volt a csapatával, de a mérkőzés előtt köszönetet mondott a kezelésért Dr. Kollár Ivánnak, a klub orvosának. A szerb szakember szemmel láthatóan jobban volt már a miskolciak ellen.

 

 

 

Mint a felcsútiak elleni zakó után jeleztük, Vignjevics egyetértett a meccs utáni sajtótájékoztatón abban az nb1.hu-val, hogy két csatár középre, egy védő meg a bal oldalra elférne a csapatában.

 

Égetőbb probléma a center szerepköre. A Puskás Akadémia ellen Koszta Márk indult ebből a pozícióból, aki egyébként támadó középpályás. Koszta viszont bokasérülést szenvedett, ezért, újabb kényszermegoldásként, Obinna Nwobodo lett a kinevezett középcsatár a DVTK otthonában, aki eldöntötte a három pont sorsát.

 

 

Nebojsa Vignjevics: "Gratulálok a fiúknak a mai teljesítményéhez és a sikerhez. Nyugodtak és koncentráltak voltak a 90 perc alatt, jókor szerezték az első gólt. A második találat után a DVTK fokozta kissé a nyomást, de ebben a periódusban már látszott a meleg idő miatt, hogy mindkét fél vesztett az energiájából. Jobbak voltunk ma egy góllal a hazai együttesnél, megmutatták a labdarúgóim, hogy mi van bennük és mennyire motiváltan és elszántan tudnak harcolni a győzelemért”.

Legfrissebb híreink